Δυάρι πρώτος όροφος, Κέντρο, Χανιά

Χανιά
  • € 255.000
  • 2
  • 80
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Το διαμέρισμα είναι στον πρώτο όροφο ενός κτηρίου με πιλοτή και επιπλέον 5 επάνω ορόφους, όπου βρίσκονται συνολικά 13 ιδιοκτησίες. Το κτήριο αδειοδοτήθηκε το 1996 και η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 1999. Καταλαμβάνει τη νοτιοδυτική γωνία του ορόφου και έχει μπαλκόνι στη δυτική πλευρά καθώς και μία άνετη στεγασμένη βεράντα στη νότια πλευρά, από όπου η θέα είναι εξαιρετική προς τα Λευκά Όρη.

Μέχρι τον όροφο φτάνει ανελκυστήρας και το διαμέρισμα μπορεί πολύ εύκολα να καταστεί πλήρως προσβάσιμο σε ΑμεΑ. Στο εσωτερικό του συναντάμε έναν μεγάλο ενιαίο χώρο σαλονιού-τραπεζαρίας και κουζίνας σε σχήμα "Γ". Η κουζίνα έχει πολλά ντουλάπια, άνετο πάγκο καθώς και έξοδο στο δυτικό μπαλκόνι, το οποίο μοιράζεται με το ένα από τα υπνοδωμάτια. Το σαλόνι είναι επίσης άνετο και έχει μία μεγάλη μπαλκονόπορτα από όπου μπαίνει άπλετο φως και οδηγεί στη βεράντα. Ένας σύντομος διάδρομος οδηγεί στα δύο υπνοδωμάτια, τα οποία έχουν εντοιχισμένες ντουλάπες. Το διαμέρισμα διαθέτει, επίσης, ένα κεντρικό μπάνιο με μπανιέρα.

Το ακίνητο είναι προσεγμένο και λειτουργικό. Διαθέτει ηλεκτρικά σώματα θέρμανσης καθώς και σωληνώσεις κεντρικής θέρμανσης, οι οποίες είναι ανενεργές αλλά μπορείτε να επανασυνδεθείτε με ένα μικρό κόστος. Υπάρχει, επίσης, μονάδα κλιματισμού στον ενιαίο χώρο. Επιπρόσθετα, το διαμέρισμα διαθέτει θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, πορτοπαράθυρα αλουμινίου με ηλεκτρικά ρολά και σήτες σε κάποια από αυτά καθώς και μία προκαθορισμένη ανοιχτή θέση στάθμευσης στο ισόγειο. Στην τιμή πώλησης συμπεριλαμβάνονται όλη η υφιστάμενη επίπλωση και οι ηλεκτρικές συσκευές, οι οποίες είναι σύγχρονες και σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο δρόμος που περνά μπροστά από το κτήριο έχει ήπια κίνηση ώστε να μη δημιουργεί πρόβλημα, ενώ και το ίδιο το κτήριο έχει τοποθετηθεί βαθύτερα μέσα στο οικόπεδο ώστε να υπάρχει η ελάχιστη δυνατή ενόχληση. Ταυτόχρονα, η θέση του ακινήτου είναι εξαιρετικά κεντρική καθώς απέχει μόλις 600 m από την κεντρική Πλατεία Δικαστηρίων και 1 km από την Πλατεία Αγοράς στην καρδιά της πόλης. Σε ακτίνα ως και 5 λεπτά με τα πόδια θα βρείτε οτιδήποτε απαιτείται για την εξυπηρέτηση των καθημερινών σας αναγκών αλλά και σχολεία όλων των βαθμίδων, τράπεζες, αστυνομικό τμήμα και άλλα. Η τοποθεσία είναι ανερχόμενη καθώς ελάχιστα βήματα από το διαμέρισμα έχει προαναγγελθεί και προβλέπεται η κατασκευή ενός μεγάλου μητροπολιτικού πάρκου έκτασης 55000 m², το οποίο αναμένεται να δώσει στην ευρύτερη περιοχή σημαντική υπεραξία. Η αγορά του ακινήτου ενδείκνυται είτε ως μόνιμη κατοικία είτε για παραθεριστική χρήση.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
PHS2029 - 09/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
80 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 255.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1999
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή