Duplex, νέα, 147 τμ, Γαργηττός, Γέρακας

Γέρακας
  • € 480.000
  • 4
  • 147
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Υπό κατασκευή μεζονέτα σε γωνιακό τρίφατσο οικόπεδο 450 τ.μ στα σύνορα Χαλανδρίου - Γέρακα. Με απεριόριστη περιμετρική θέα, με μεγάλο ανοιχτό ορίζοντα μπροστά σε καταπράσινο πάρκο, ήσυχη γειτονιά με νεόδμητες κατοικίες . Πανταχόθεν περιμετρικά ελεύθερη.
Η μεζονέτα χαρακτηρίζεται ως υπερπoλυτελής με εμβαδόν 147 τ.μ., ισογείου - 1ου και περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα master, 2 μπάνια, wc, αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμός, τζάκι και πόρτα ασφαλείας. Συγκεκριμένα, στον κάτω όροφο βρίσκεται η κουζίνα, το σαλόνι, το wc και το master υπνοδωμάτιο ενώ στο επάνω όροφο υπάρχει το καθιστικό, το μπάνιο και τα δύο υπνοδωμάτια. Η κατασκευή υποστηρίζεται από ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητάς, κλιματισμό σε όλους τους χώρους, υπόγειο garage με παροχή ηλεκτρικών φορτιστών αυτοκινήτων, κήπο και αποθήκη 14τμ.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Ο Γέρακας είναι δημοτική κοινότητα και έδρα του Δήμου Παλλήνης της Περιφερειακής ενότητας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής, ανήκει στο Βορειοανατολικό άκρο του Πολεοδομικού Συγκροτήματος της Αθήνας, και αποτελεί Βόρειο Προάστιο των Αθηνών. Ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 30.000, η έκταση σε 11 τ.χμ. και η πυκνότητα σε 2.722 κάτοικοι ανά τ.χμ. σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Γνωστές συνοικίες του Γέρακα είναι ο Γαργηττός, ο Σταυρός κι η Μπαλάνα. Συνορεύει με την Αγία Παρασκεύη, την Πεντέλη και το Χαλάνδρι.
Πρόκειται για ένα προάστιο που παρουσιάζει ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Με τη διέλευση δε της Αττικής Οδού και του μετρό, άλλαξε άρδην χαρακτήρα,σε αστική περιοχή των Αθηνών με ταυτόχρονο εκσυγχρονισμό των υποδομών του.
Στο βορειοδυτικό τμήμα της περιοχής βρίσκεται ο λόφος Κουφού (στις υπώρειες του αστεροσκοπείου) στα σύνορα με τον πεντελικό οικισμό του Αγίου Δημητρίου. Ο Γέρακας δομείται με γρήγορους ρυθμούς μετά την εγκατάσταση του σταθμού του μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας, χωρίς ωστόσο να χάνει την αστική ομορφιά του. Τα σπίτια δια νόμου κατσκευάζονται μόνο με κεραμοσκεπές, υπάρχουν πολλά πάρκα και γενικότερα αποτελεί ένα όμορφο περιβάλλον για οικογένειες με παιδιά.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TCK6 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
147 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 480.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή