Δυάρι Χρήζει ανακαίνισης, δεύτερος όροφος, Διοικητήριο, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Θεσσαλονίκη - Κέντρο
  • € 160.000
  • 3
  • 87
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Διαμέρισμα Προς Πώληση, όροφος: 2ος, στην περιοχή: Άνω Πόλη. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 87 τ.μ.. Αποτελείται από: 2 Υ/Δ, 1 μπάνιο/α, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι/α. Έχει κατασκευαστεί το 1978. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Χωρίς με Ρεύμα, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός, έχει κουφώματα Συνθετικά με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπο έκδοση και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια, Laminate. Η κατάστασή του είναι: Χρήζει ανακαίνισης, βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες, Πάρκο, Σχολείο, Εκκλησία, Παιδικό σταθμό, Λαική αγορά, Super Market, Κέντρο Πόλης, Πανεπιστήμιο, έχει θέα Αστικό τοπίο και έχει Νοτιοδυτικό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Προσόψεως, Φωτεινό, είναι κατάλληλο για Φοιτητές, Επαγγελματικό, Επένδυση και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Ασανσέρ, Αποθήκη, Πόρτα Ασφαλείας, Internet, Επιτρέπονται Κατοικίδια. Τιμή: €160.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
427856 - 21/09/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
87 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 160.000
κοινόχρηστα
€ 12/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1978
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή