Duplex, νέα, 120 τμ, Κέντρο, Ναύπλιο

Ναύπλιο
  • € 300.000
  • 4
  • 120
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Σε απόσταση 1,5 χλμ από την πόλη του Ναυπλίου, σε μία ήσυχη γειτονιά μέσα στον οικισμό της Αγίας Κυριακής, πωλούνται δύο υπό ανέγερση διώροφες μεζονέτες εμβαδού 120 τ.μ. έκαστη, σύγχρονης αισθητικής και υψηλής ενεργειακής κλάσης, κατάλληλες για μόνιμη ή εξοχική κατοικία. Το εμβαδόν των οικοπέδων θα είναι 245 τ.μ. και 320 τ.μ., αντίστοιχα.
Το επίπεδο του ισογείου θα περιλαμβάνει κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό με τζάκι και WC. Ο πρώτος όροφος θα περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα θα είναι master, δηλαδή με ατομικό λουτρό, καθώς και ένα ακόμη κοινόχρηστο λουτρό. Όλα τα υπνοδωμάτια θα έχουν πρόσβαση σε δικό τους μπαλκόνι με απεριόριστη θέα στη γειτονιά και στο πράσινο της περιοχής.
Ο περιβάλλων χώρος κάθε μεζονέτας θα έχει πλήρη διαμόρφωση με φύτευση, θα είναι πλήρως περιφραγμένος και θα διαθέτει χώρο στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα. Επίσης θα υπάρχει πρόνοια για χώρο τοποθέτησης πισίνας μελλοντικά στην αυλή κάθε μεζονέτας. Στην τιμή περιλαμβάνεται η μελέτη για την κατασκευή πισίνας, τα κατασκευαστικά έξοδα της οποίας, ωστόσο, είναι επιπλέον. Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα κατασκευής και υπογείου χώρου βοηθητικής χρήσης, το κατασκευαστικό κόστος του οποίου είναι επίσης επιπλέον.
Τα κτίρια θα είναι ενεργειακής κατηγορίας Α+, θα διαθέτουν αντλία θερμότητας με fan coil, θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου, εξωτερική θερμομόνωση και προ-εγκατάσταση για φωτοβολταϊκά στη στέγη. Πρόκειται δηλαδή για χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης κτίρια, με μοντέρνο σχεδιασμό, σύγχρονες ανέσεις και εκλεκτά υλικά στα φινιρίσματα.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν το 2023 και θα ολοκληρωθούν σε 18 μήνες.

Στην τιμή των 350.000€ πωλείται στο ίδιο συγκρότημα αντίστοιχη διώροφη μεζονέτα 140 τ.μ. σε οικόπεδο 436 τ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε στην διάθεσή σας!

PS Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6986989066, email: ps.infore@gmail.com

*Προσοχή, για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-04-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
344584 - 20/09/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή