• € 1.100.000
  • 2
  • 7.500
  • 1
Περιγραφή
Πρόκειται για ένα ξεχωριστό συγκρότημα διαμερισμάτων στον οικισμό της Τραγανας μια ανάσα από την ξενοδοχειακή μονάδα Costa Navarino και τα γήπεδα γκολφ, συνολικής επιφάνειας 7,500τ.μ αποτελούμενο από κτίσματα συνολικού εμβαδού 450 τετραγωνικά .

Υπάρχουν 5 Μονοκατοικες από τις οποίες οι τέσσερις με εμβαδόν 72τ.μ χωρισμένες ανά 36τ.μ σε 2 γκαρσονιέρες, η μια από τις πέντε έχει ενιαίο χώρο 50τ.μ .
Επιπλέον χωρος επαγγελματικός με άδεια χρήσης εστίασης περίπου 120τμ εσωτερικά και 120 τμ εξωτερικα σε βεραντα με εντυπωσιακή θέα τον κόλπο του Ναβαρίνου ,τη λιμνοθάλασσα της Γιαλοβας και τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Costa Navarino .

Η άμεση προσβαση από την Εθνική Οδό , η αμφιθεατρική του θέση , η δυνατότητα ικανοποιητικής επένδυσης από τα μισθώματα των κτίσματων και η ταχύς τουριστική ανάπτυξη της συγκεκριμένης περιοχής το καθιστούν μοναδική επενδυτική ευκαιρία .
Περιοχή:

Η Τραγάνα είναι ένα όμορφο καταπράσινο χωριό, χτισμένο σε λόφο, με πανοραμική θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου και τη λιμνοθάλασσα.
Δημοφιλές για την θέση του κ την κοντινή απόσταση απο το COSTA NAVARINO,10′ από τη Γιάλοβα, τη Μαραθούπολη τους Γαργαλιάνους και τις γνωστες παραλιες της περιοχης (ΒΟΙΔΟΚΟΙΛΙΑ,ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ)
Υπάρχουν εστιατόρια, μίνι μάρκετ. 5′ απόσταση για το Dunes γήπεδο του γκολφ, τις εγκαταστάσεις τους Costa Navarino και διάφορες παραλίες. 15′ για την Πύλο και 55′ για τον αερολιμένα Καλαμάτας
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5260989 - 18/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
7.500 m²
δωμάτια
2 δωμάτια, 1 μπάνιο
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 1.100.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2015
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή