Duplex, νέα, 139 τμ, Παλαιά Κοκκινιά, Καμίνια – Παλαιά Κοκκινιά

Καμίνια – Παλαιά Κοκκινιά
  • € 385.000
  • 2
  • 139
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλούνται σε υπό ανέγερση πενταόροφη πολυκατοικία, ενεργειακής κατηγορίας Α+ οροφοδιαμερίσματα σύγχρονης κατασκευής σύμφωνα με όλες τις νέες ενεργειακά και κατασκευαστικά προδιαγραφές και υλικά υψηλής ποιότητας.

Διαμπερή διαμερίσματα με θερμοπρόσοψη, με κουφώματα αλουμινίου ενεργειακά θερμοδιακοπής, με διπλά τζάμια και σίτες, πόρτες ασφαλείας, εγκατάσταση συναγερμού και θυροτηλεόραση. Δάπεδα από πλακάκι, και εντοιχιζόμενες ντουλάπες. Μεγάλα μπαλκόνια προσόψεως 20τμ και υπνοδωματίων 10τμ. Διαθέτουν θέση στάθμευσης πυλωτής με παροχή φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα και ευρύχωρη αποθήκη υπογείου ανεξάρτητη για κάθε διαμέρισμα. Ανεξαρτησία 100% θέρμανσης φυσικού αερίου με ανεξάρτητη μονάδα λέβητα τελευταίας γενιάς για κάθε διαμέρισμα. Διαθέτει επίσης και προεγκατάσταση συστήματος ψύξης-θέρμανσης, με σύγχρονη αυτόνομη αντλία θερμότητας αέρος-νερού. Ηλιακός θερμοσίφωνας τριπλής ενέργειας και Air condition σε κάθε διαμέρισμα. Σύγχρονος και ευρύχωρος Ανελκυστήρας σε όλα τα επίπεδα μέχρι και το υπόγειο. Ευελιξία στην καθημερινότητα-πρόσβαση για ΑμεΑ.

Συγκεκριμένα πωλούνται:
1ος , 2ος , 3ος ,4ος όροφος: Διαμερίσματα επιφάνειας 87τμ αποτελούμενα έκαστο από δύο (2) ευρύχωρα υπνοδωμάτια, σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα, ένα ευρύχωρο μπάνιο και WC.
5οςόροφος: Μεζονέτα με πατάρι 139τμ (82τμ το διαμέρισμα και 57τμ το πατάρι) αποτελούμενη από ένα (1) υπνοδωμάτιο, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, και μπάνιο στο κυρίως διαμέρισμα και από δυο (2) υπνοδωμάτια (το ένα Master με Dressing room), ένα μπάνιο, σαλόνι και Mini-bar στο πατάρι, και με δυνατότητα δημιουργίας προαιρετικά και τρίτου υπνοδωματίου ή γραφείου.

Το ακίνητο βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά κατοικίας της Νίκαιας, σε απόσταση 500 μέτρων από το μετρό Αγίου Νικολάου Νίκαιας (6 λεπτά με τα πόδια), αλλά και πού κοντά στην κεντρική αγορά της οδού 7ης Μαρτίου 1944 και της πλατείας Δαβάκη με Super Market, τράπεζες, εμπορικά καταστήματα και σε σχολεία, αποστάσεις που όλες γίνονται με τα πόδια.

Η ανέγερση ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2023 και προβλέπεται να ολοκληρωθεί περί το τέλος του 2024. Υπάρχει δυνατότητα κατόπιν συμφωνίας ο εσωτερικός χώρος των διαμερισμάτων να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις επιθυμίες του αγοραστή.
Πώληση, Μεζονέτα, Μπάνια: 2, Εμβαδόν: 139 τ.μ., Δωμάτια: 2, Έτος κατασκευής: 2023, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Ασανσέρ, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Ρετιρέ, Πόρτα ασφαλείας, Συναγερμός, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: 5ος, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Δορυφορική κεραία, Σοφίτα, Ανακαινισμένο, Σίτες, Τέντα, Διπλά τζάμια, Διαμπερές, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Επιφάνεια oικοπέδου: 168 τ.μ., Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Νεόδμητο, Eπίπεδα: 2, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Φυσικό αέριο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Α+, Ρεύμα: Μονοφασικό, Εμβαδό Μπαλκονιών: 30, Απόσταση απο θάλασσα: 2300, Μηνιαία κοινόχρηστα: 40
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
395682 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
139 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 385.000
κοινόχρηστα
€ 40/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή