Μονοκατοικία βίλα Ιστιαία, Γούβες, Αρτεμίσιο

ΑρτεμίσιοΙστιαία
  • € 277.000
  • 4
  • 150
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Καταπληκτική βίλα προς πώληση στην β. Εύβοια στο πανέμορφο και ήσυχο Καστρί στην παράλια . Η βίλα είναι αμφιθεατρική με πολύ ωραία θεα βουνά και θαλασσα. Μεζονέτα 3 όροφοι όπως και η διαμόρφωση χώρου είναι σε επίπεδα με αρκετά δεντρύλλια. Στο εσωτερικό του σπιτιού η διαρρύθμιση είναι απλη και ανετη, με τζάκι, μεγάλη κουζίνα ,μεγάλα υπνοδωμάτια και μπάνιο .Τα πάνω δωμάτια είναι με μπαλκόνι και απεριόριστη θεα. Υπάρχου αποθηκευτικοί χωροι και αποθήκη κάτω από το σπίτι. Είναι διαθέσιμο άμεσα. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 150τμ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 1.500 τμ.. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, 1 wc, μια κουζίνα, ενα σαλόνι, ενώ οι θέσεις στάθμευσης που διαθέτει είναι ανοιχτού τύπου στο πλαι εισόδου της βίλας. Έχει κατασκευαστεί το 1980. Η θέρμανση του ακινήτου είναι ατομική με ρεύμα, ενώ επίσης διατίθεται Boiler.Έχει κουφώματα ξύλινα και το δάπεδο είναι πλακάκι. Η κατάστασή του είναι αρίστη , βρίσκεται κοντά στην παραλία, 15 χιλιόμετρα από πόλη Ιστιαία, 208 Χιλιόμετρα από αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Έχει θέα Θάλασσα και βουνό . Τιμή: €280.000 ευρώ. KW Cosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr
Η παραλία Καστρί έχει πάρει το όνομα της από τον οικισμό Καστρί. Είναι μια παραλία η όποια γνωρίζει άνθιση τα τελευταία χρόνια λόγω της φυσικής ομορφιάς που διαθέτει. Στο θαλάσσιο χώρο ανοιχτά του Καστρί έγινε η περίφημη ναυμαχία του Αρτεμισίου το 480 π.χ. που έκρινε την έκβαση του Ελληνοπερσικού πολέμου.
Ο συνδυασμός του δάσους με την καταγάλανη θάλασσα είναι μοναδικός, στο κάτω μέρος του χωριού στην παραλία Καστρί θα βρείτε ωραία και καθαρή θάλασσα να απολαύσετε το μπάνιο σας.
Το χωριό Καστρί βρίσκετε 16,6 χιλιόμετρα μακριά από την Ιστιαία, στο δρόμο προς τα χωριά Ασμήνιο, Αρτεμίσιο, Βασιλικά. Στο χωριό Γούβες βρίσκετε η διασταύρωση που οδηγεί στον οικισμό, η διαδρομή δυο χιλιόμετρα, ενώ η παράλια είναι 2 χιλιόμετρα περίπου μακριά. Από το Πευκί μέχρι την παράλια Καστρί, η απόσταση είναι 7 χιλιόμετρα περίπου.

Αποστάσεις: από τα Λουτρά Αιδηψού 36 χιλιόμετρα μέσω Ιστιαίας, από την Λίμνη 50 χιλιόμετρα μέσω των χωριών, Ροβιές, Βουτά, Ιστιαία, Αρτεμίσιο. Από την Χαλκίδα 112,5 χιλιόμετρα, μέσω των χωριών, Αγία Άννα Βασιλικά Αγριοβότανο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
426482 - 19/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 277.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή