Ρετιρέ 90 τμ με μπαλκόνι, Λυκαβηττός, Κολωνάκι - Λυκαβηττός

Κολωνάκι - Λυκαβηττός
  • € 1.600/μήνα
  • 3
  • 90
  • 2
  • 5
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2024
Περιγραφή
Μοντέρνο ρετιρέ διαμέρισμα σε πολυκατοικία κατασκευής 1999 στην περιοχή των Αμπελοκήπων στους πρόποδες του Λυκαβηττού, κοντά στα δικαστήρια και την Λ. Αλεξάνδρας. Είναι πλήρως επιπλωμένο κι εξοπλισμένο και ενοικιάζεται για μακροχρόνιες μισθώσεις.
Το διαμέρισμα είναι 5ου ορόφου 90τμ διαμπερές. Το σαλόνι έχει θέα προς το Λυκαβηττό η κουζίνα είναι ανοιχτή στο χώρο και πλήρως εξοπλισμένη. Υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια (το ένα με δικό του μπάνιο) και 2 μπάνια. Τα υπνοδωμάτια έχουν θέα προς την Αθήνα. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, κλιματισμό παντού, αποκλειστική χρήση ταράτσας 62τμ και πάρκινγκ πιλωτής.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
FR691
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.600/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1999
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή