Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΑλόννησοςΑλόννησος - Στενή Βάλα
  • € 210.000
  • 5+
  • 213
  • 3+
Περιγραφή
Σύμβουλος ακινήτων Χριστόπουλος Νικόλαος.Διατίθεται προς πώληση κατά αποκλειστικότητα κτίριο συνολικού εμβαδού 213τ.μ., σε οικόπεδο επιφάνειας 300τ.μ., στην περιοχή Στενή Βάλα στην Αλόννησο. Πρόκειται για οικοδομή, διαμπερή και φωτεινή με νοτιοανατολικό προσανατολισμό. Κατασκευάστηκε το 1955 και ανακαινίστηκε το 2008. Αποτελείται από 2 επίπεδα: στο ισόγειο με συνολικό εμβαδό 116,85τ.μ., συναντάμε στην μπροστινή όψη μια αυλή, ένα διαμέρισμα και ένα στούντιο. Στο πίσω μέρος του ισογείου υπάρχει μια δεξαμενή νερού επιφάνειας 17,48τ.μ..
Ανεβαίνοντας στον 1ο όροφο, βρίσκουμε υπο κατασκευή δυο διαμερίσματα, με συνολικό εμβαδό 96,11τ.μ.
Το διαμέρισμα στο ισόγειο αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, σαλόνι με τζάκι και μπάνιο. Το στούντιο αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, κουζίνα και μπάνιο. Το δάπεδο είναι πλακάκι και τα κουφώματα ξύλινα. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με κλιματιστικό.
Το ακίνητο διαθέτει μεγάλη αυλή και είναι ιδανικό για οικογένεια με παιδιά και κατοικίδια. Το ακίνητο είναι προσβάσιμο μέσω δημοτικής οδού. Βρίσκεται ακριβώς μπροστά στο γραφικό λιμανάκι της Στενή Βάλας. Απέχει 7χλμ. από τη Χώρα Αλοννήσου και 51χλμ. από τον αερολιμένα Σκιάθου. Μπορεί να αξιοποιηθεί κάλλιστα και ως τουριστικά καταλύματα. Η ιδανική του τοποθεσία και η πληθώρα των δυνατοτήτων που προσφέρει, το καθιστούν άκρως ελκυστική επιλογή για να απολαύσετε τη μελλοντική διαμονή ή εγκατάσταση σας στο μαγευτικό νησί της Αλοννήσου.
Το καταπράσινο νησί της Αλοννήσου είναι ένας από τους 10 «κρυμμένους» ελληνικούς προορισμούς διακοπών σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Telegraph», είναι ένα μοναδικό μέρος που ξεχωρίζει για την απαράμιλλη φυσική ομορφιά του. Φημίζεται για τις όμορφες παραλίες της, το απέραντο πράσινο, το μοναδικό θαλάσσιο πάρκο, το σπίτι της φώκιας «monachus-monachus» και για το πρώτο υποθαλάσσιο μουσείο στην Ελλάδα, τον «Παρθενώνα των Ναυαγίων».
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1542044 - 07/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
213 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 210.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1955
θέρμανση
Αυτόνομη
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή