Duplex 365 τμ, Καστρί, Νέα Ερυθραία

Νέα Ερυθραία
  • € 800.000
  • 5+
  • 365
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Σε μια από τις πιο όμορφες γειτονιές της Πολιτείας , πωλείται ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ 3 επιπέδων  συνολικής επιφάνειας 365 τ.μ. περιτριγυρισμένη από έναν καταπράσινο ΙΔΙΩΤΙΚΟ κήπο με υπέροχα δέντρα και φυτά. Αποτελείται από 4 ΥΔ εκ των οποίων το 1 master, όλα με δικό τους μπαλκόνι και απέραντη θέα .Στο υπερυψωμένο ισόγειο συναντάμε την κεντρική σαλονοτραπεζαρία η οποία περιβάλλεται από μεγάλα παράθυρα ή μπαλκονόπορτες που οδηγούν στο κεντρικό άνετο μπαλκόνι του σπιτιού. Προχωρώντας εκτός από το w.c θα συναντήσουμε και μια μεγάλη κουζίνα όμορφα διακοσμημένη με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές ή οποία επικοινωνεί απ’ ευθείας με τον κήπο. Μια μεγάλη μαρμάρινη εσωτερική σκάλα μας οδηγεί στον 1ο όροφο όπου ενα μεγάλο χώλ-καθιστικό, μας υποδέχεται πριν προχωρήσουμε προς το master bedroom και τα άλλα δυο άνετα υπνοδωμάτια τα οποία μοιράζονται ένα ακόμα μεγάλο μπάνιο. Ολα τα ΥΔ βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο και αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν μεγάλα μπαλκόνια με άπλετη θέα.
Κατεβαίνοντας την εσωτερική σκάλα οδηγούμαστε σε έναν χώρο 130τμ , ο οποίος μπορεί να πάρει όποια χρήση και μορφή επιθυμούν οι νέοι ιδιοκτήτες. Στις φωτογραφίες που βλέπετε, η οικογένεια του έδωσε το όνομα family κ hobby room . Είναι ένας μεγάλος ενιαίος χώρος ο οποίος βρίσκεται ακριβώς στο επίπεδο του κήπου (μια που το οικόπεδο είναι επικλινές ) όπου η οικογένεια έχει άμεση πρόσβαση σ αυτόν αξιοποιώντας τον για οικογενειακά τραπέζια- bbq, παιχνίδια παιδιών κτλ. Σε αυτό βοηθάει πολύ, μια μικρή αλλά πολύ πρακτική κουζίνα που βρίσκεται επίσης σε αυτό το επίπεδο και φυσικά ένα ακόμα μπάνιο. Τέλος προχωρώντας θα συναντήσουμε ένα ακόμα μεγάλο υπνοδωμάτιο (guest house) με εντοιχισμένες ντουλάπες και ιδιωτικό μπαλκόνι ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει από το σπίτι και μια μεγάλη αποθήκη, εργονομικά φτιαγμένη 61 τ.μ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το επίπεδο αυτό, εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε ένα αυτόνομο διαμέρισμα ξεχωριστό από το υπόλοιπο σπίτι, μια που διαθέτει ξεχωριστή πόρτα ασφαλείας (επενδυτικό διαμέρισμα -ξενώνας -επαγγελματικός χώρος ) .
Η μεζονέτα  διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - πετρέλαιο και κλιματισμό ψύξης ενώ έχει απεριόριστη θέα από κάθε παράθυρο-μπαλκόνι, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα κ μη , διπλά τζάμια, πόρτες ασφαλείας,μεγάλο κλειστό ιδιωτικό πάρκινγκ 2   θέσεων με άμεση ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ πρόσβαση στην οικεία ,  αποθήκη 55 τ.μ , καλαίσθητο κ φροντισμένο κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, , ηλιακό θερμοσίφωνα .
Είναι φτιαγμένη με ποιοτικά υλικά ,πατώματα από μάρμαρο και ξύλο ενώ όλα βρίσκονται σήμερα σε άριστη κατάσταση.
Είναι ενα σπίτι υψηλής αισθητικής, με άνετους χώρους φτιαγμένο με μεράκι και αγάπη, φροντισμένο σε κάθε του χώρο γι αυτό και είναι άμεσα κατοικήσιμο. Δεν χρήζει ανακαίνισης παρά μόνο εάν κάποιος επιθυμεί αλλαγές διαρρύθμισης .
Το ακίνητο δεν έχει βάρη ενώ η ηλεκτρονική του ταυτότητα είναι υπό έκδοση .
Υποδείξεις πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού στο +30 693 700 3337.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
56305 - 23/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
365 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 800.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή