Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Δύστος
  • € 3.000.000
  • 1.080
Περιγραφή
Συγκρότημα διαμερισμάτων Προς Πώληση, όροφος: Ισόγειο, στην περιοχή: Δύστος - Πετριές. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 1.080 τ.μ (χωριζονται σε τρεις μεζονετες ανεξαρτητες μεταξυ τους). και βρίσκεται σε οικόπεδο 6.000 τ.μ.. Έχει κατασκευαστεί το 2000, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπο έκδοση. Η κατάστασή του είναι: Υπο κατασκευή, έχει θέα Θάλασσα, Ανεμπόδιστη και έχει Νοτιοανατολικό προσανατολισμό. Υπερπολυτελής παραθαλάσσιες κατοικίες με μοναδική αρχιτεκτονική διατίθονται προς πώληση από τα σχέδια και ανεξάρτητα η κάθε μία.

Το συγκροτημα αποτελειται απο τρεις πανέμορφες παραθαλάσσιες βίλες με θέα το Αιγαίο πέλαγος σύνολο 1080 τετραγωνικών μέτρων.

Βρίσκονται στον φυσικό κόλπο του χωριού Άγιοι Απόστολοι της Nότιας Εύβοιας ενός ήσυχου
μερους που το επιλέγουν οι τουρίστες για τις διακοπές τους χαρίζοντας μοναδικές στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης στις πολυάριθμες καταγαλανες παραλίες του.

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός της κάθε βίλας είναι απόλυτα εναρμονισμένος με την παράδοση προφέροντας σύγχρονη πολυτέλεια. Nτυμένες με τοπικές πέτρες και εντυπωσιακά μεγάλες τζαμαρίες ενώνουν τις εποχές με απόλυτη αρμονία
Η κάθε Βίλα είναι 360 τετραγωνικά μέτρα περιλαμβάνει σαλόνι κ κουζίνα 120 τετραγωνικών μέτρων, 3 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια , 120 τετραγωνικά extra χορούς τζάκια και μπαλκόνια με απρόσκοπτη θέα προς την θάλασσα.
Υπάρχει η δυνατότητα να διαμορφωθεί σε τρία αυτόνομα οροφοδιαμερίσματα των 120 τετραγωνικών μέτρων.
Δίνοντας την επιλογή να αξιοποιηθούν στο έπακρο.

Το εξαιρετικό επικλινές οικόπεδο των 6.000 τετραγωνικών μέτρων με ΝΑ προσανατολισμό το στολίζουν ελαιόδεντρα και έχει άμεση πρόσβαση στην ομορφότερη και πλέον απόμακρη αμμουδερή παραλία της περιοχής.
Η μοναδική του τοποθεσία στο φυσικό κόλπο το προστατεύει από τα μελτέμια, χαρίζοντας απεριόριστες στιγμές γαλήνης ,και στα ήσυχα νερά του θα συναντήσετε παρέα σας την διάσημη και υπο εξαφάνηση χελώνα καρέτα-καρέτα
Το εξωτερικό περιβάλλον, που το χαρακτηρίζουν τα μεγάλα παρτέρια δίνοντας σε κάθε γωνιά την διαφορετικότητα και την ιδιοτικότητα, έχει μελετηθεί για τρεις πισίνες μία για κάθε Βίλα, υπαίθριο σινεμά, έξτρα χώρους εστίασης και ιδιωτικό δρόμο που καταλήγει στη παραλία διάμεσου μιας σκάλας

Το χωριό Άγιοι Απόστολοι Πετριών, ένα από τα πιο αναπτυσσόμενα χωριά της νότιας Εύβοιας, μόλις 2.30 ώρες από το αεροδρόμιο της ΑΘΗΝΑΣ οδικός. Είναι ένα γραφικό ψαροχώρι με δαντελωτή ακτογραμμή που βρέχεται από το Αιγαίο, ιδανικό για να φιλοξενήσει τους επισκέπτες του, προσφέροντας, την παραδοσιακή ζωή του τόπου και ήρεμες διακοπές όλες τις εποχές του χρόνου.
Στο φυσικό του λιμάνι θα βρουν καταφύγιο τα ιστιοπλοϊκά, ενώ είναι ιδανικό για scuba diving και κανό. Στην γύρω περιοχή αγροτικές καλλιέργειες, ελαιώνες και περιοχές Νatura ταξιδεύουν τον επισκέπτη σε ένα αναπάντεχα όμορφο περιβάλλον της ελληνικής φύσης.
Το ακίνητο είναι Φωτεινό, Παραθαλάσσιο. CCRE GROUP , Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2130223537, email: info@ccre.gr, website: https://www.ccre.gr/
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
426882 - 18/09/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
1.080 m²
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 3.000.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή