Τριάρι δεύτερος όροφος, Γκολφ, Γλυφάδα

Γλυφάδα
  • € 560.000
  • 3
  • 114
  • 2
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2024
Περιγραφή
Εξαιρετικό διαμέρισμα στην Γλυφάδα, στο Γκολφ. 114τμ, 2ου ορόφου, σε μοντέρνας κατασκευής Πολυκατοικία σε οικόπεδο με μεγάλους κοινόχρηστους χώρους και κηπο, διαθέτει 3 Υ/Δ, 1 Μπάνιο, 1 μεγάλο WC. Προσόψεως γωνιακό, με μεγάλα Μπαλκόνια περιμετρικά, Ευάερο και φωτεινό με άνετους χώρους, εξαιρετικής διαρρύθμισης. Φωτεινό σαλόνι με τζάκι, Ενιαίο με τραπεζαρία και ξεχωριστή κουζίνα με μπαλκόνι. Πόρτα ασφαλείας, Αυτόνομη θέρμανση Φυσικού αερίου και κεντρικό κλιματισμό με αυτόνομες μονάδες στο κάθε δωμάτιο, 1 θέση Parking, Αποθήκη υπογείου. Κατασκευής 1993, σε άριστη κατάσταση άμεσα διαθέσιμο. Το ακίνητο βρίσκεται σε ένα από τα καλύτερα σημεία της Γλυφάδας, σε ήσυχη γειτονιά πλησίον του Γκολφ.
Η Γλυφάδα αποτελεί το μεγαλύτερο από τα παραδοσιακά νότια προάστια, και εκτείνεται από την θάλασσα του Σαρωνικού μέχρι τις ρίζες του Υμηττού. Σήμερα θεωρείται κοσμοπολίτικο προάστιο της Αθήνας, με πολλά καταστήματα, χώρους εστίασης και διασκέδασης. Πληθωρική, διάσημη και mainstream, η Γλυφάδα είναι το συνώνυμο των νοτίων προαστίων και μία από τις πιο αξιόλογες περιοχές τις Αθηναϊκής Ριβιέρας.
Απέχει οδικώς μισή ώρα από το λιμάνι του Πειραιά και το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και μόλις 11 χλμ από το κέντρο της Αθήνας.

Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, WC: 1, Εμβαδόν: 114 τ.μ., Δωμάτια: 3, Έτος κατασκευής: 1993, Κλιματισμός, Θέα, Ασανσέρ, Τζάκι, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Πόρτα ασφαλείας, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: 2ος, Γωνιακό, Επιτρέπονται κατοικίδια, Τέντα, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Ξύλο, Επιφάνεια oικοπέδου: 1000 τ.μ., Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Φυσικό αέριο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Δ, Προσανατολισμός: Ανατολικομεσημβρινός, Ρεύμα: Τριφασικό, Απόσταση απο θάλασσα: 2000, Μηνιαία κοινόχρηστα: 20
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
402229
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
114 m²
δωμάτια
3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 560.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1993
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή