Duplex, νέα, 112 τμ, Άνω Βριλήσσια, Βριλήσσια

Βριλήσσια
  • € 365.000
  • 3
  • 112
  • 2
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2024
Περιγραφή
Mια μοντέρνα μεζονέτα 112 τ.μ. στο 2ο & 3ο όροφο τριώροφης οικοδομής στην περιοχή των Βριλησσίων και κοντά σε εμπορικά, σχολεία και πάρκα.
Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 WC, 1 μπάνιο, 1 αποθήκη και 1 θέση πάρκινγκ. Διαθέτει αυτονομία θέρμανσης με αντλίες θερμότητας ενώ ταυτόχρονα υπάρχει ηλιακός θερμοσίφωνας και τζάκι.
Το κτίριο αναπτύσσεται σε τρεις ορόφους και καταλήγει σε πατάρια με φυτεμένη στέγη, αποκτώντας έτσι μια βιοκλιματική ταυτότητα που ενισχύεται και από την εγκατάσταση ηλιακών πάνελς. Στέγαστρα, ημιυπαίθριοι χώροι, εναλλαγή όγκων και η ύπαρξη ενός κεντρικού αιθρίου δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες σκίασης και αερισμού.
Μια ιδανική επιλογή για ζευγάρι, οικογένεια και επενδυτές.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Τα Βριλήσσια απέχουν μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Αθήνας και βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία ανάμεσα στα πολυσύχναστα προάστια του Αμαρουσίου, του Χαλανδρίου και της Πεντέλης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Τα Βριλήσσια είναι ένα ήσυχο αστικό προάστιο με καλή ποιότητα ζωής. Είναι ιδανικό για οικογένειες καθώς διαθέτει πολλά πάρκα και παιδικές χαρές και βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από πολλά διεθνή σχολεία. Δύο δημοφιλή κέντρα δραστηριοτήτων είναι οι κύριες πλατείες (η πλατεία Ηρώων και η πλατεία Αναλήψεως), γύρω από τις οποίες συγκεντρώνονται καφετέριες, κομψά εστιατόρια, μπουτίκ και τράπεζες.
Προσβασιμότητα: Βρίσκεται πολύ κοντά στην Αττική Οδό και εξυπηρετείται από δύο προαστιακούς σιδηροδρομικούς σταθμούς (το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και το σταθμό Πεντέλης) και ένα σταθμό μετρό (Δουκίσσης Πλακεντίας). Αρκετά λεωφορεία εξυπηρετούν προορισμούς σε γειτονικά προάστια καθώς και στο κέντρο της Αθήνας. Το αεροδρόμιο απέχει μόλις 30 λεπτά οδικώς και η Εθνική Οδός απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Επενδυτική Δυναμική: Η ιδανική επιλογή για εξαιρετική διαβίωση κοντά στο κέντρο της πόλης σε μια πολυτελή αστική περιοχή, με καλή απόδοση της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02TADS
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
112 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 365.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2022
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή