Δυάρι άριστη κατάσταση, πέμπτος όροφος, Κυνοσάργους, Νέος Κόσμος

Νέος Κόσμος
  • € 680.000
  • 2
  • 125
  • 2
  • 5
  • Ναι
Περιγραφή
Άνετο και φωτεινό διαμπερές διαμέρισμα στην περιοχή του Μακρυγιάννη, κλασικής Αθηναϊκής πολυτελούς αισθητικής της εποχής του 1960, από το σαλόνι και το μπαλκόνι απολαμβάνει απεριόριστη θέα στον Παρθενώνα και τον Λυκαβηττό. 125 τ.μ. 5ου ορόφου, 2 υ/δ, 1 w/c, 1 μπάνιο, Δρύινα πατώματα, δωμάτιο υπηρεσίας - πλυσταριό, Κεντρική θέρμανση, Πόρτα ασφαλείας, Κατασκευή ’64. Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, την Πλάκα, το μουσείο της Ακρόπολης και τον Παρθενώνα. Είναι κοντά σε σταθμό μετρό και κεντρική αγορά. Ιδανικό για επένδυση.
Η περιοχή του Μακρυγιάννη είναι μία από τις ομορφότερες συνοικίες του κέντρου της Αθήνας. Ξεκινά από την οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου και εκτείνεται μέχρι και τη Λεωφόρο Συγγρού, στην περιοχή των Στύλων του Ολυμπίου Διός. Κάνοντας μια βόλτα στην περιοχή, σίγουρα το μάτι θα πέσει στα επιβλητικά νεοκλασικά κτίρια και τις πολυκατοικίες του μεσοπολέμου, τα οποία συνιστούν αρχιτεκτονικά αριστουργήματα.

Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, WC: 1, Εμβαδόν: 125 τ.μ., Δωμάτια: 2, Έτος κατασκευής: 1964, Θέα, Ασανσέρ, Εσωτερική σκάλα, Πόρτα ασφαλείας, Όροφος: 5ος, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Τέντα, Διπλά τζάμια, Διαμπερές, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Ξύλο, Επιφάνεια oικοπέδου: 300 τ.μ., Θέρμανση: Κεντρική θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Επενδυτικό, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Προσανατολισμός: Βορειοδυτικός, Ρεύμα: Τριφασικό, Απόσταση απο θάλασσα: 10000, Μηνιαία κοινόχρηστα: 60
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
366348 - 13/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
125 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 680.000
κοινόχρηστα
€ 60/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1964
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή