Duplex 300 τμ, Άνω Μελίσσια, Μελίσσια

Μελίσσια
  • € 3.500/μήνα
  • 4
  • 300
  • 3+
Περιγραφή
Μία υπέροχη μεζονέτα 300τμ και τεσσάρων επιπέδων διατίθεται προς ενοικίαση από την Engel & Voelkers. Είναι ευρύχωρη, φωτεινή, κατασκευασμένη με υλικά υψηλή ποιότητας και με μία εκπληκτική διαρρύθμιση ώστε να προσφέρει πολλούς χώρους για ιδιωτικότητα.
Μπαίνοντας από τη κύρια είσοδο συναντάμε ένα χώρο υποδοχής, γκαρνταρόμπας και ακριβώς δίπλα το σαλόνι και την τραπεζαρία με ένα όμορφο τζάκι. Δίπλα βρίσκεται η μεγάλη ξεχωριστή ξύλινη κουζίνα, το γραφείο και ένα μπάνιο με ντουζιέρα. Όλα τα δωμάτια έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνια.
Μια μεγάλη ξύλινη σκάλα οδηγεί στον επάνω όροφο σε ένα μικρό σαλονάκι που περιβάλλεται από τρία υπνοδωμάτια. Το ένα από αυτά είναι το μάστερ υπνοδωμάτιο όπου διαθέτει δωμάτιο γκαρνταρόμπα και δικό του ιδιωτικό μπάνιο με υδρομασάζ. Τα άλλα δύο υπνοδωμάτια στην άλλη πλευρά έχουν εσωτερική σκαλίτσα και χωρίζονται σε δύο επίπεδα ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως χώροι με δύο χρήσεις, όπως γραφείο και υπνοδωμάτιο χωριστά. Αυτά τα δύο δωμάτια μοιράζονται ένα κοινό μπάνιο. Όλοι οι χώροι έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνια.
Στον τελευταίο όροφο υπάρχει ένας όμορφος χώρος βιβλιοθήκης για χαλάρωση και μελέτη όπου επίσης βλέπει σε ένα μπαλκόνι με θέα. Στον κάτω όροφο υπάρχει ένα μικρό δωμάτιο υπηρεσίας με δικό του κουζινάκι και μπάνιο καθώς και μια μεγάλη αποθήκη.
Άλλα χαρακτηριστικά του ακινήτου είναι η αυτονομία θέρμανσης φυσικού αερίου σε κάθε όροφο, 2 θέσεις παρκινγκ αυτοκινήτου, συναγερμός, σίτες στα παράθυρα, ηλεκτρικές τέντες. Μία εξαιρετική επιλογή για οικογένειες και μπορεί να διατεθεί επιπλωμένο ή ανεπίπλωτο.

Τα καταπράσινα Μελίσσια αναπτύσσονται στην ΒΑ Αττική και εκτείνονται στους ΝΔ πρόποδες της Πεντέλης, σε απόσταση 15χλμ. από την Αθήνα.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η δόμηση χαρακτηρίζεται από καλές κατασκευές, σύγχρονες πολυκατοικίες και μονοκατοικίες. Η πόλη διατηρεί ακόμα έναν εξοχικό χαρακτήρα, με κυκλικό ρυμοτομικό σχεδιασμό, ενώ οι κεντρικές οδικές αρτηρίες χωρίζουν τη περιοχή στο εμπορικό κέντρο και την οικιστική περιοχή Πανοράματος, προσφέροντας εκπληκτική θέα σε όλο το λεκανοπέδιο και τον Αργοσαρωνικό. Οι γειτονιές ξεχωρίζουν με τα ρέματα, τους ορεινούς όγκους και τις δασικές εκτάσεις, προσφέροντας το γνωστό εξαιρετικό κλίμα και την δυνατότητα περιήγησης σε καταπράσινα μονοπάτια. Τα Μελίσσια διαθέτουν πολλές αθλητικές εγκαταστάσεις, πάρκα και μερικά από τα πιο σημαντικά νοσοκομεία της Αττικής. Η εστίαση παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον με υπέροχα καφέ, ουζερί, μοντέρνα εστιατόρια, παραδοσιακές ταβέρνες, ψησταριές και μπαρ, έχοντας ελκύσει το ενδιαφέρον των Αθηναίων που τα τελευταία χρόνια αναζητούν νέες περιοχές για διασκέδαση.
Προσβασιμότητα: Η τοπική αγορά είναι εύκολα προσβάσιμη και επαρκής, ενώ η περιοχή εξυπηρετείται και από τις μεγάλες γειτονικές αγορές της Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Βριλησσίων και του Χαλανδρίου. Απέχει 10' από τους σταθμούς μετρό Δ. Πλακεντίας, Αμαρουσίου και Κηφισιάς και μόλις 25' από το αεροδρόμιο Αθηνών και το λιμάνι της Ραφήνας το οποίο συνδέεται με τα περισσότερα κυκλαδικά νησιά και την Κρήτη.
Επενδυτική Δυναμική: Είναι μία ιδιαίτερα ανερχόμενη περιοχή, με εξαιρετικό επενδυτικό ενδιαφέρον που ελκύει όλο και περισσότερους αγοραστές ακινήτων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TE7U - 15/03/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
300 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 3.500/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή