Δυάρι Χρήζει ανακαίνισης, πρώτος όροφος, Πειραιάς - Κέντρο, Κέντρο - Λιμάνι Πειραιά

Κέντρο - Λιμάνι Πειραιά
  • € 250.000
  • 3
  • 94
  • 2
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 8-2592 - Πειραιάς Πειραιάς - Κέντρο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ-ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα 1ος υπερυψωμένος συνολικής επιφάνειας 94 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 1972 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε πλατεία, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, απόσταση από μετρό 80 μέτρα - Τιμή: 250.000 €
Διαμέρισμα 94τμ υπερυψωμένου 1ου ορόφου στην καρδιά του Πειραιά και τα εμπορικά ταταστήματα, 20 μέτρα από την εκκλησία του Αγ. Κωνσταντίνου και 80μ από το μετρό του Δημοτικού Θεάτρου ιδανικό για ιδιοκατοίκηση, επαγγελματική στέγη ή εκμετάλευση μέσω του προγράμματος της golden visa. Το παρόν ακίνητο έχει πολλές δυνατότητες καθώς είναι διαμορφωμένο ως επαγγελματική στέγη με μεγάλους και ενιαίους χώρους. Υπάρχει δυνατότητα να επανατροποποιηθεί στην αρχική του κατάσταση με 2 μεγάλα υπνοδωμάτια είτε να παραμείνει ενιαίος χώρος. Διαθέτει μπάνιο, wc, πατάρι, αυτόνομη θέρμανση πετρελέου, μπαλκόνια μπροστά και πίσω. Το μπροστινό μπαλκόνι έχει απρόσκοπτη θέα σε πλατεία. Υπάρχει δυνατότητα συνένωσης με γειτονικό διαμέρισμα 20τμ με επιπλέον κόστος 50.000 για κάποιον που επιθυμεί παραπάνω τετραγωνικά μέτρα. Μία εξαιρετική επενδυτική πρόταση από το γραφείο μας.
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
8-2592 - 08/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
94 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1972
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή