Duplex, νέα, 111 τμ, Πέρδικα, Αίγινα

Αίγινα
  • € 430.000
  • 4
  • 111
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Μία πολυτελή μεζονέτα ισογείου και πρώτου ορόφου 111 τ.μ., κατασκευής του 2016 με ανεμπόδιστη πανοραμική θέα στην θάλασσα για υπέροχα ηλιοβασιλέματα, αναμένει το νέο ιδιοκτήτη της. Η μεζονέτα ανήκει σε ένα όμορφο μικρό συγκρότημα έξι κατοικιών σε οικόπεδο 1000 τ.μ. με κοινόχρηστη πισίνα. Στο πρώτο επίπεδο 55,50 τ.μ. έχουμε μια μεγάλη κουζίνα, open plan με ένα ευρύχωρο σαλόνι, μία τραπεζαρία, καθώς και ενα WC επισκεπτών. Διαθέτει μεγάλο μπαλκόνι 60 τ.μ. μπροστά από το σαλόνι με υπέροχη θέα. Προχωρώντα στο δεύτερο επίπεδο 55,50 τ.μ. με εσωτερική σκάλα, συναντάμαι 3 υπνοδωμάτια με ένα μπάνιο, ένα ξεχωριστό χώρο πλυντηρίου και μπαλκόνι με πανοραμική θέα. Διαθέτει ενεργειακό τζάκι με αεραγωγούς, κλιματισμό A/C, συναγερμό, internet, αυτόματες τέντες, ηλεκτρικά ρολά, ηλιακό θερμοσίφωνα και αυτόματο σύστημα ποτίσματος. Έχει το προνόμιο της αποκλειστικής χρήσης οικοπέδου 136 τ.μ. με κήπο και ανεξάρτητη εξωτερική αποθήκη 11 τ.μ. Προσφέρει σκεπαστή θέση parking με εξωτερικό ανσανσέρ που κατεβαίνει στο επίπεδο της κατοικίας για εύκολη μεταφορά αντικειμένων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Η μεζονέτα βρίσκεται στην όμορφη περιοχή της Αιγινήτισσας σε απόσταση 7 km από την Αίγινα, 2 km από την Πέρδικα και 500 m από την θάλασσα. Είναι σε άριστη κατάσταση και πωλείται πλήρως επιπλωμένη. Υπάρχει η δυνατότητα βραχυχρόνιας ή μακροχρόνιας μίσθωσης με σημαντικό εισόδημα.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό διαδικασία έκδοσης.

Τοποθεσία: Η Αίγινα είναι το πλησιέστερο νησί της Αθήνας στον Σαρωνικό κόλπο, προσφέροντας τη δυνατότητα της ζωής του νησιού με παράλληλη εύκολη πρόσβαση στην πόλη. Η Αίγινα είναι μόλις 40 λεπτά με το πλοίο από τον Πειραιά, ενώ έχει πρόσβαση σε ολόκληρη την ηπειρωτική χώρα
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Αίγινα είναι ένας μαγνήτης για τους καλλιτέχνες και τους διανοούμενους, που συνδυάζει σπάνια φυσική ομορφιά με τα καταπράσινα ελαιόδεντρα και τις φιστικιές, και την πλούσια αρχαία ιστορία με τον ναό του Απόλλωνα και τον ναό της Αθηνάς Αφαίας. Τα γοητευτικά της χωριά περιλαμβάνουν το ορεινό χωριό Σφενδούρι, το ψαροχώρι Πέρδικα και σε απόσταση μερικών λεπτών το εξωτικό νησάκι της Μονής, που φιλοξενεί ελεύθερα παγώνια και κρι – κρι. Ιδανικός προορισμός για διαβίωση όλο τον χρόνο με σούπερ μάρκετ και εμπορικά μαγαζιά καθώς και πολλές επιλογές από εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες και beach clubs.
Προσβασιμότητα: Υπάρχουν τακτικά δρομολόγια πλοίων που καθιστούν την Αθήνα μια κοντινή απόσταση. Τα πλοία από το λιμάνι του Πειραιά χρειάζονται μόλις 40 λεπτά για να φτάσουν στην Αίγινα.
Επενδυτικό δυναμική: Η Αίγινα θα είναι πάντα ένας πολυπόθητος προορισμός γιατί προσφέρει εύκολη πρόσβαση με τη γοητεία του νησιού.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SK1X - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
111 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 430.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2016
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή