Μονοκατοικία βίλα 90 τμ, Ρουμελή, Γεροπόταμος

Γεροπόταμος
  • € 270.000
  • 3
  • 90
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Μια μοντέρνα βίλα με μεγάλη ιδιωτική πισίνα κοντά στη θάλασσα. Η βίλα βρίσκεται σε μια ήσυχη αγροτική περιοχή στην άκρη του χωριού, μόλις 2 χλμ. από τη θάλασσα και το θέρετρο του Πάνορμου και 20 χλμ. από το Ρέθυμνο. Η Εθνική Οδός απέχει 5 λεπτά οδικώς από τη βίλα με άμεση πρόσβαση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου, το Διεθνές Αεροδρόμιο Χανίων και ολόκληρο το νησί.

Η βίλα περιβάλλεται από μια χαρακτηριστική εξοχή με όμορφους λόφους και ελαιώνες. Η περίοπτη θέση του προσφέρει εκπληκτική θέα στη γύρω αγροτική περιοχή και στα μακρινά βουνά.

Η μοντέρνα ευρύχωρη οικογενειακή βίλα διαθέτει όλες τις παροχές. Περιλαμβάνει ένα κλιματιζόμενο ενιαίο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δύο κλιματιζόμενα υπνοδωμάτια με μεγάλες ντουλάπες και μπαλκονόπορτες και ένα οικογενειακό μπάνιο.
Η βίλα διαθέτει μεγάλο κήπο με πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα ποτίσματος και έχει άφθονο χώρο καθώς βρίσκεται σε ένα μεγάλο γωνιακό οικόπεδο 632 m². Έξω υπάρχουν δύο βεράντες καλυμμένες με πέργκολα για φαγητό στο ύπαιθρο με υπέροχη θέα. Η βίλα έχει σχεδιαστεί για τη διαβίωση όλο το χρόνο και διαθέτει ένα μεγάλο μπάρμπεκιου με τραπέζι και καρέκλες - ιδανικό για εκείνα τα γαλήνια βράδια στη βίλα.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0592 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 270.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή