Τεσσάρι Σαλαμίνα, Κέντρο, Σαλαμίνα

ΣαλαμίναΣαλαμίνα
  • € 250.000
  • 4
  • 165
  • 3
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Σας παρουσιάζουμε οροφοδιαμέρισμα 165 τ.μ , το οποίο βρίσκεται σε σημείο υψηλής προβολής, στο κέντρο της αγοράς του νησιού όπου βρίσκονται δημόσιες υπηρεσίες,τράπεζες, εμπορικά καταστήματα,σχολεία,ιατρεία και μαγαζιά εστίασης.
Το ακίνητο είναι 1ου ορόφου προσόψεως διαμπερές (άνωθεν του καταστήματος GOODY΄S),κατασκευασμένο το 1998 και διαθέτει 4 κύριους χώρους,3 τουαλέτες και ασανσέρ.Τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια και το δάπεδο καλύπτεται από πλακάκια.Το ακίνητο διαθέτει κεντρικό σύστημα ψύξης –θέρμανσης με αντλία θερμότητας. Στην βόρεια πλευρά του διαθέτει δύο μπαλκόνια ενώ στην νότια πλευρά του διαθέτει απεριόριστη θέα στη μαρίνα του νησιού.
Το ακίνητο αναλόγως της διαμόρφωσής του και της μοναδικής του θέσης αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση για όλες τις επενδυτικές κινήσεις (ως κατοικία, για μακροχρόνια ή για βραχυπρόθεσμη ενοικίαση ή με κατάλληλη διαμόρφωση ως χώρος γραφείων για επαγγελματική χρήση) με απόδοση μεγαλύτερη του 7%.
Η Σαλαμίνα βρίσκεται μια ανάσα από την Αθήνα, και μπορεί να προσεγγιστεί από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος σε λιγότερο από μια ώρα. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α. Επικοινωνήστε μαζί μας για την έκδοση δανείου σας με τους καλύτερους όρους, χωρίς καμία επιβάρυνση.
Τιμή: €250.000. KW Cosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
439792 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
165 m²
δωμάτια
4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή