Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Κέντρο, Ραφήνα

Ραφήνα
  • € 150.000
  • 2
  • 64
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Αν θέλετε να ζείτε μόλις 150 μ. από την φημισμένη παραλία της Ραφήνας, τις Μαρίκες, τότε αυτό το διαμέρισμα των 64 τ.μ. θα μπορούσε να είναι το μελλοντικό σας απόκτημα.
Βρίσκεται στον δεύτερο όροφο μιας τριώροφης πολυκατοικίας σ΄ενα ήσυχο και καταπράσινο δρομάκι ενώ είναι γωνιακό και διαθέτει βεράντα με θέα στο πράσινο.
Μπαίνοντας αντικρίζουμε έναν ενιαίο χώρο σαλόνι ,τραπεζαρία και κουζίνα με εντοιχισμένες, ολοκαίνουργιες συσκευές. Έχει ένα ευάερο και ευήλιο υπνοδωμάτιο, με εντοιχισμένες ντουλάπες ενώ το μπάνιο είναι μοντέρνο και αχρησιμοποίητο.
Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, πόρτα ασφαλείας, ηλιακό θερμοσίφωνα, τέντες και ασανσέρ.
Το διαμέρισμα είναι πρόσφατα πλήρως ανακαινισμένο, δεν κατοικήθηκε ποτέ μετά την ανακαίνιση και προσφέρεται επιπλωμένο, με όλες τις συσκευές ολοκαίνουργιες.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Ραφήνα βρίσκεται στις ακτές της Ανατολικής Αττικής και αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι του νομού μετά τον Πειραιά με μεγάλη κινητικότητα προς τις Κυκλάδες. Τα τελευταία χρόνια η Ραφήνα έχει γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη και αποτελεί ουσιαστικά προάστιο της Αθήνας, χάρη στην Αττική Οδό που βελτίωσε την πρόσβαση από το κέντρο της πόλης αφού ενώνεται με την Λεωφόρο Μαραθώνος στο γειτονικό Πικέρμι. Απέχει από την Αθήνα περίπου 25 χλμ. Ο κεντρικότερος δρόμος της Ανατολικής Αττικής, η Λεωφόρος Μαραθώνος ,την διασχίζει στα δυτικά, ενώ η Λεωφόρος Αμ.Φλέμινγκ ξεκινά από την Λ.Μαραθώνος και καταλήγει σε σύντομη απόσταση στο κέντρο της πόλης και το λιμάνι. Η πόλη καλύπτει έκταση 19.000 στρεμμάτων και ο πληθυσμός της ανέρχεται στους 12.168 κατοίκους, σύμφωνα με την Απογραφη του 2011 ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες φτάνει τις 30.000-50.000. Είναι πυκνοκατοικημένη στο κέντρο κοντά στο λιμάνι αλλά διαθέτει μεγάλες εκτάσεις με πάρκα και χώρους πρασίνου καθώς και δύο μεγάλες παραλίες η πρώτη δίπλα από το λιμάνι και η δεύτερη η δημοφιλέστερη παραλία Μαρίκες στην θέση Αυλάκι στα νότια. Συνορεύει στα βόρεια με το Μάτι, νότια με την Αρτέμιδα και ανατολικά βρέχεται με τον Νότιο Ευβοϊκό κόλπο. Η Καλλιτεχνούπολη και ο Νέος Βουτζάς είναι οι δύο μεγάλες περιφερειακές συνοικίες της Ραφήνας δυτικά της Λεωφόρου Μαραθώνος στους πρόποδες της Πεντέλης. Σε αυτές βρίσκονται κτισμένες πολλές παραθεριστικές αλλά και μόνιμες κατοικίες.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02R4NP - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
64 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1979
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή