Τριάρι νέο, τρίτος όροφος, Αγία Βαρβάρα Λυκοβρύσεως, Λυκόβρυση

Λυκόβρυση
  • € 460.000
  • 4
  • 110
  • 2
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Πολυτελές οροφοδιαμέρισμα 110 τμ στον 3ου όροφο καινούργιας κατασκευής στη Λυκόβρυση. Το διαμέρισμα θα περιλαμβάνει ενιαίο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία και μοντέρνα κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και μπαλκόνια από τις 3 πλευρές εμπρός πίσω και πλάγια.
Πρόκειται για μια εξαιρετική κατασκευή αποτελούμενη από 4 οροφοδιαμερίσματα σε μια ήσυχη γειτονιά με μονοκατοικίες αλλά και εύκολη πρόσβαση προς όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες. Από τα μπαλκόνια υπάρχει απεριόριστη θέα τοσο στην Πάρνηθα όσο και στην Πεντελη. Στην κατασκευή του κτιρίου θα εφαρμοστούν οι πιο σύγχρονες μέθοδοι με χρήση υλικών υψηλής ποιότητας ώστε να μεγιστοποιηθεί η αξιοποίηση των χώρων και η ροή του φυσικού φωτός.
Το έργο εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί εντός του 2023. Χαρακτηριστικά: Ενδοδαπεδια θέρμανση με χρήση Φυσικού Αερίου, κλιματισμός, προεγκατάσταση συστήματος ΚΝΧ Smart Home, , θερμοπρόσοψη, δάπεδα από ξύλο ή πλακάκι, τζάκι, ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια με θερμοδιακοπή, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, ηλιακός θερμοσίφωνας, φωτοβολταικά πάνελ με net- metering για το διαμέρισμα, προεγκατάσταση συναγερμού, ασανσέρ, φυτεμένο δώμα, φωτεινό, 1 διπλή θέση πάρκινγκ & αποθήκη στο υπόγειο 27 τ. μ. .
Το διαμέρισμα είναι ενεργειακής Κλάσης Α+. Η ύπαρξη φυτεμένου δώματος στην οροφή του κτηρίου, ενισχύει την θερμομόνωση του και σε συνδυασμό με την θερμοπρόσοψη, τα ενεργειακά κουφώματα με θερμοδιακοπή, τον ηλιακό θερμοσίφωνα και τα φωτοβολταικά πάνελ με net- metering σε κάθε ιδιοκτησία κατατάσσουν το διαμέρισμα στη μέγιστη αξιολόγηση Ενεργειακής κλάσης Α+ που προσφέρει έως και 40 % εξοικονόμηση ενέργειας από διαμέρισμα κλάσης Α
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1611330 - 23/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
110 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 460.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2022
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή