Μονοκατοικία βίλα 60 τμ, Δραπανιάς, Μυθήμνη

Μυθήμνη
  • € 175.000
  • 2
  • 60
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Αυτή η ελκυστική βίλα 60 m² είναι η τέλεια εξοχική κατοικία στην τέλεια τιμή! Στο εσωτερικό υπάρχει μια πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη ενιαία κουζίνα και καθιστικό, ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ένα μονό υπνοδωμάτιο με σουίτα και ένα ακόμη μπάνιο.

Έξω υπάρχει ένας ώριμος κήπος με χαρακτηριστικά κρητικά φυτά, όπως μια όμορφη ροζ μπουκαμβίλια, μια πέργκολα και μια βεράντα με τραπέζι και καρέκλες μπροστά από την πισίνα.

Υπάρχει επίσης χρήσιμος αποθηκευτικός χώρος και βεράντα στον τελευταίο όροφο 60 m² με φανταστική θέα στη θάλασσα. Το ιδανικό μέρος στον ήλιο!

Το ακίνητο διαθέτει ηλιακούς συλλέκτες, κλιματισμό, μπαλκονόπορτες με διπλά τζάμια και έναν ελκυστικό πέτρινο τοίχο γύρω από τη βίλα. Μοιράζεται μια πισίνα καλού μεγέθους που λούζεται στον ήλιο όλη την ημέρα και περιλαμβάνει μια γωνιά για να παίζουν μικρά παιδιά, με μόλις 5 άλλες ιδιοκτησίες.

Αυτή η υπέροχη ιδιοκτησία βρίσκεται στο μικρό χωριό Νωπηγειά, 100 μέτρα από την παραλία με θέα στη θάλασσα και κοντά σε υπέροχες ταβέρνες που πωλούν τοπικά φρέσκα φαγητά και ένα πολυκατάστημα. Περίπου 5 χιλιόμετρα μακριά βρίσκονται τα χωριά Καστέλι και Κίσσαμος με πολλά καταστήματα για να διαλέξετε: σούπερ μάρκετ, τράπεζες, ταχυδρομείο, γιατροί, εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ και κλαμπ και το Διεθνές Αεροδρόμιο των Χανίων απέχει 45 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Το χωριό Νωπηγειά βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για να επισκεφθείτε τη δυτική ακτή του νησιού και δεν απέχει περισσότερο από μισή ώρα οδικώς από μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της Κρήτης - τη λιμνοθάλασσα του Μπάλου, τη Φαλάσαρνα, τη Γραμβούσα και τη διάσημη ροζ παραλία του Ελαφονησιού. .

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΩΣ ΕΞΟΧΙΚΗ Ή ΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ. ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ 160.000€. Η προβολή συνιστάται ιδιαίτερα!
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
443669 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
60 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 175.000
Ενεργειακή απόδοση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή