Τριάρι ισόγειο, Θησείο, Ιστορικό Κέντρο Αθήνας

Ιστορικό Κέντρο Αθήνας
  • € 330.000
  • 4
  • 85
  • 2
  • T
  • Ναι
Περιγραφή
Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή του Θησείου, μόλις 20 μέτρα από τον πεζόδρομο της οδού Αποστόλου Παύλου, σε ήσυχο δρόμο χωρίς αυτοκίνητα απέναντι από νεοκλασικά κτίρια της περιοχής.
Έχει ανακαινιστεί πλήρως και έχει εξοπλιστεί με σκοπό την βραχυχρόνια μίσθωση.
Έχουν τοποθετηθεί νέα κουφώματα με διπλούς υαλοπίνακες, νέες υδραυλικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, πλακίδια διαστάσεων 1,20 x 0,60 και ξύλινο ημιμασίφ πάτωμα.
Το ακίνητο έχει 3 ανεξάρτητα υπνοδωμάτια , μπάνιο και WC , κάτι που επιτρέπει την φιλοξενία 6 και πλέον επισκεπτών.
Τα φωτεινά χρώματα, τα ψηλά ταβάνια και τα μεγάλα παράθυρα σε συνδυασμό με την απόλυτη ησυχία του δρόμου και την θέα του Παρθενώνα σε μόλις 20μ από την είσοδό του, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα διακοπών, ηρεμίας και θετικής ενέργειας .
Το ακίνητο εκτός από την πλήρη επίπλωση διαθέτει όλο τον ηλεκτρικό εξοπλισμό (φούρνο, εστίες, ψυγείο, απορροφητήρα, φούρνο μικροκυμάτων) καθώς και όλο τον εξοπλισμό οικίας (πιάτα, ποτήρια, καφετιέρα, λευκά είδη κτλ) για να λειτουργεί πλήρως αυτόνομο.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Έχοντας πάρει το όνομά του από τον Θησέα, το μυθικό βασιλιά των Αθηνών, το Θησείο, μόλις 1,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης, είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο γοητευτικές γειτονιές της Αθήνας καθώς αγκαλιάζει την Ακρόπολη και πολλά από τα αξιοθέατα της αρχαιότητας.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Εάν υπήρχε πάντα μια γειτονιά όπου θα αισθάνεται κανείς ταπεινός μπροστά στο μεγαλείο της ιστορίας, αυτή είναι το Θησείο. Από τη μαγευτική θέα της Ακρόπολης μέχρι τον λόφο της Πνύκας, όπου γεννήθηκε η δημοκρατία, πέρα από την Στοά του Αττάλου και το Εθνικό Αστεροσκοπείο (το οποίο φιλοξενεί επίσης εγκαταστάσεις τέχνης) και τον πεζόδρομο Αποστόλου Παύλου από τον οποίο μπορεί κανείς να θαυμάσει όλα τα αξιοθέατα, το Θησείο είναι μια από τις πιο περιζήτητες γειτονιές της Αθήνας. Πρόκειται για μια ήσυχη μεσοαστική συνοικία με πολλούς πολιτιστικούς θησαυρούς.

Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό (Σταθμοί Θησείου και Μοναστηράκι), τραμ και λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και τα λεωφορεία.

Επενδυτική Δυναμική: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02OJ4I - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
85 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 330.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή