Δυάρι Μάτση Κυριάκου 18, Αμπελόκηποι 56121, Σκεπάρνη, Αμπελόκηποι

ΑμπελόκηποιΜάτση Κυριάκου 18, Αμπελόκηποι 56121
  • € 80.000
  • 3
  • 90
  • 1
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Αμπελοκηποι, κοντα στην Βενιζελου, πωλείται ευάερο και ευήλιο διαμέρισμα 90τ.μ. στον 2ο όροφο οικοδομής χωρις ασανσερ, κατασκευασμένο το 1971. Αποτελείται από δυο υπνοδωμάτια, σαλονι, χωριστή κουζίνα, χολ και μπάνιο. Πολύ καλή διαρρύθμιση, με δυνατότητα αλλαγής διαρρύθμισης. Τα κουφώματα είναι ξύλινα και τα δάπεδα είναι από ξύλο και πλακακι. Το διαμερισμα εχει θέρμανση ατομικό φυσικό αέριο με καινούρια σώματα. Η ανακαίνιση που χρειάζεται (μπάνιο, κουφώματα), θα το αναδείξει σε εξαιρετική ευκαιρία, καθώς βρίσκεται σε μια τοποθεσία με πολλές ανέσεις και ευκολίες, δίπλα σε κεντρική οδο και στην τοπική αγορά, και με άμεση πρόσβαση σε αστική συγκοινωνία. Είναι διαμπερές, με άνετη βεράντα μπροστά και ανοιχτωσιά. Ιδανικό ακίνητο τόσο για επένδυση όσο και για ιδιοκατοίκηση, καταλληλο για οικογένειες, ζευγάρια, ενστολους και φοιτητές, με ελάχιστα κοινόχρηστα.

ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΑΚΡΙΒΈΣ ΣΗΜΕΊΟ ΣΤΟ ΧΆΡΤΗ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΉΤΟΥ.

Αν δυσκολεύεστε να προωθήσετε η να αγοράσετε διαμέρισμα, ακινητο, αγροτεμαχιο ή οικόπεδο ..ρωτηστε μας ! Αν χρειαστείτε βοήθεια για όλα τα παραπάνω, μπορούμε ίσως να βοηθήσουμε ή να σας δώσουμε τις απαραίτητες πληροφορίες χωρίς κάποια δεσμευση.

Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
Α1017 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 80.000
κοινόχρηστα
€ 5/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1971
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή