Duplex πολυ κοντα στην αγιων σαραντα, Καστρί, Νέα Ερυθραία

Νέα ΕρυθραίαΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΩΝ ΣΑΡΑΝΤΑ
  • € 788.000
  • 4
  • 287
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2024
Περιγραφή
ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ – ΚΑΣΤΡΙ, σε μία από τις πιο ήσυχες και ασφαλείς συνοικίες του ευρύτερου Καποδιστριακού δήμου της Κηφισιάς, με πολύ καλή πρόσβαση στις κεντρικές οδικές αρτηρίες, την αγορά και τα εκπαιδευτικά κέντρα της περιοχής. Πρόκειται για πλήρως ανεξάρτητη μεζονέτα –τύπου μονοκατοικία- 287τμ, σε εξ αδιαιρέτου οικόπεδο 1.200τμ, με ιδιοκτησία κήπου 164τμ. Το ακίνητο αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα συν κύριας χρήσης αυτόνομο και πολύ φωτεινό δώμα. Συγκεκριμένα, η κατοικία έχει ως εξής:
Ισόγειο: Το επίπεδο αυτό είναι επιφανείας 82,33τμ, εφάπτεται απόλυτα με τον κήπο, εξελίσσεται σε δύο κύριους χώρους σαλοτραπεζαρίας και υποδοχής, τα οποία διαχωρίζονται με 3 σκαλοπάτια, διαθέτει τζάκι και κλειστή κουζίνα.
1ος όροφος: Το πολύ φωτεινό αυτό επίπεδο επιφανείας 66,86τμ, είναι διαμπερές και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα πολύ μεγάλο master που δύναται να χωριστεί σε δύο χώρους και 2 πλήρη μπάνια.
Δώμα: Με βεράντες εκατέρωθεν, το επίπεδο αυτό επιφανείας 40,63τμ μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα και διαθέτει ένα δωμάτιο με πλήρες μπάνιο.
Ημιυπόγειο: Ο χώρος αυτός επιφανείας 96,8τμ, διαθέτει ανεξάρτητη είσοδο και δύναται να διαμορφωθεί σε ανεξάρτητο στούντιο με μπάνιο και ξεχωριστό υπνοδωμάτιο.
Η εν λόγω κατοικία πληροί όλες τις προδιαγραφές περί του τελευταίου αντισεισμικού κανονισμού δεδομένου ότι απερατώθηκε το 2000, διαθέτει κλιματισμό σε όλους τους χώρους, σύστημα συναγερμού, ανεξάρτητη θέρμανση πετρελαίου με αυτονομία ανά όροφο, σίτες, στεγασμένο πάρκινγκ, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές, μασίφ χειροποίητη σκάλα με ίνοχ φινιρίσματα και επιπλέον υπάρχει πρόβλεψη μηχανικού για εγκατάσταση εσωτερικού ασανσέρ.
Στα επιπρόσθετα πλεονεκτήματα της κατοικίας συγκαταλέγεται η καλή της περίφραξη που δεν επιτρέπει την οπτική επαφή με το δρόμο, η άρτια ποιότητα κατασκευής της και ο προσανατολισμός της. Συστήνεται ανεπιφύλακτα για αγορά με σκοπό την ιδιοκατοίκηση ή την εξασφάλιση ελεύθερης διακίνησης κατοίκων του εξωτερικού σε κράτη – μέλη ΕΕ ή ως επένδυση αποδόσεως, δεδομένου ότι η κατοικία μπορεί να μισθωθεί άμεσα με υψηλό τίμημα σε στελέχη επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται για την περιοχή. Τελικό τίμημα 788.000€ από 950.000€ αξία απόκτησης.
Πάρα πολλά ακόμα ακίνητα,μικρότερα-μεγαλύτερα,στην Κηφισιά κ στους όμορους Δήμους www.panteleonrealestate.gr Μεσιτικό Κώστας Παντελαίων-Κηφισιά-6945-392060 info@panteleon.gr Σε περίπτωση ενδιαφέροντος καλέστε και στο κινητό από 11:00 έως 21:00 .
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
KD-5
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
287 m²
δωμάτια
4 υπνοδωμάτια, 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 788.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή