Duplex, νέα, 134 τμ, Κέντρο, Ωραιόκαστρο

Ωραιόκαστρο
  • € 330.000
  • 4
  • 134
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Αν κάποιος επιθυμεί μια κατοικία της οποίας η κατασκευή να εξασφαλίζει ότι πιο σύγχρονο και καινοτόμο και παράλληλα να προσφέρει άνεση και απαράμιλλη θέα, τότε αυτή η μεζονέτα 2ου και 3ου ορόφου αποτελεί την ενδεδειγμένη λύση. Βρίσκεται στο Παλαιόκαστρο του Δήμου Ωραιοκάστρου είναι υπό κατασκευή και αναμένεται η ολοκλήρωσή της εντός διμήνου.Έχει εμβαδόν 134 τμ. και είναι διαμπερής.Το πρώτο επίπεδο αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 WC και ανεξάρτητο χώρο για πλυντήριο & στεγνωτήριο. Το δεύτερο επίπεδο αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία και 1 WC και παρέχει πρόσβαση στο φυτεμένο δώμα του ορόφου με απεριόριστη θέα στον Θερμαϊκό Κόλπο Θεσσαλονίκης. Διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση με φυσικό αέριο, θερμοπρόσοψη, πρόσβαση στους ορόφους μέσω κλιμακοστασίου και ανελκυστήρα ,ο οποίος εξυπηρετεί εσωτερικά και το 2ο επίπεδο του διαμερίσματος με ξεχωριστό κλειδί.Επίσης διαθέτει στο ισόγειο μια αυτόνομη αποθήκη καθώς και θέση στάθμευσης με πρίζα για φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων στην Πυλωτή.Το σημείο είναι μοναδικό γιατί βρίσκεται κοντά σε σχολεία και άλλες εξυπηρετήσεις, καθώς επίσης και σε στάση λεωφορείου.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βωρίσκεται υπο έκδοση.

Το Ωραιόκαστρο είναι προάστιο της Θεσσαλονίκης και βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα του Νομού Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το Ωραιόκαστρο αποτελεί ένα δήμο που τα τελευταία χρόνια έχει δεχτεί έντονη πληθυσμιακή και οικιστική ανάπτυξη. Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής είναι η Λίμνη του Ωραιοκάστρου που εκτείνεται σε 60 στρέμματα και περικλείεται από πράσινο. Επίσης, στην περιοχή βρίσκεται και το Δημοτικό Γυμναστήριο “Κονταξοπούλειο” Ολυμπιακών προδιαγραφών.

Προσβασιμότητα: Το Ωραιόκαστρο βρίσκεται μόλις 11 χλμ από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και είναι προσβάσιμο μέσω της οδού Θεσσαλονίκης. Ο ΟΑΣΘ εξυπηρετεί την περιοχή συνδέοντας τη με το κέντρο, το Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης αλλά και άλλες περιοχές.

Επενδυτική Δύναμη: Το Ωραιόκαστρο διατηρεί υψηλά το επενδυτικό του ενδιαφέρον λόγω της εξαιρετικής του τοποθεσίας, προσελκύοντας κυρίως οικογένειες που αναζητούν την ηρεμία μακριά από το κέντρο της πόλης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Πισίνα
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TF8L - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
134 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Έξοδα
τιμή
€ 330.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή