Γκαρσονιέρα Πυλαία, Μαλακοπή, Τούμπα

ΤούμπαΠυλαία
  • € 140.000
  • 2
  • 54
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
ΤΟΥΜΠΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΡΑΙΒΟΥ Πωλείται εξαιρετικό διαμερισμα 2ου ορόφου εξαιρετικής κατασκευής ριζικά ανακαινισμένο με άριστα υλικά σε οικοδομή κατασκευής 1984. Το συνολικό του εμβαδόν ανέρχεται στα 54τμ και αποτελείται από μια ενιαία σαλοκουζίνα εξοπλισμένη με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές BOSCH( ψυγείο, φούρνος, μικροκυμάτων, πλυντήριο-στεγνωτήριο, πλυντήριο πιάτων) και smart TV 55 '', ένα υπνοδωμάτιο με ντουλάπα και μπάνιο. Διαθέτει τριπλά θερμομονωτικά κουφώματα αλουμινίου(KOMMERLING) , ηλεκτρικά στόρια, συναγερμό και πόρτα ασφαλείας. Θερμαίνεται με ενδοδαπέδια θέρμανση φυσικού αερίου και ψύχεται με κλιματισμό καθώς και έχει WIFI σε όλους τους χώρους. Επιπλέον, διαθέτει μπαλκόνι με τέντες, ανοιχτωσια και θέα. Καταπληκτική τοποθεσία, ιδανικό για ιδιοκατοίκηση, αλλά και επένδυση.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΙΛΟΤΗ ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΚΟΣΤΟΣ

Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
443786 - 28/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
54 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 140.000
κοινόχρηστα
€ 12/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1984
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή