Τριάρι 133 τμ, Αχλάδα, Γάζι

Γάζι
  • € 550.000
  • 4
  • 133
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Η σουίτα "Αθηνά" προσφέρει άνεση και πολυτέλεια στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας στο Γάζι, Νομός Ηρακλείου. Με μέγεθος 133 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται στο υπόγειο του κτιρίου Ε1. Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια με διπλά κρεβάτια και ντουλάπες, ενώ υπάρχουν δύο πλήρως εξοπλισμένα μπάνια και ένα WC με ντους.

Το σαλόνι είναι ευρύχωρο και διαθέτει τηλεόραση και έναν άνετο καναπέ που μπορεί να μετατραπεί σε κρεβάτι για επιπλέον φιλοξενία. Τα μπάνια είναι πολυτελή και καλαίσθητα, ενώ πλήρως εξοπλισμένα με πλυντήριο ρούχων. Η κουζίνα διαθέτει ένα μεγάλο τραπέζι για πρωινό, ενώ υπάρχει επίσης τραπεζαρία με μεγάλο τραπέζι και καρέκλες για δείπνο.

Το ακίνητο διαθέτει επίσης μια εκπληκτική μεγάλη αυλή 53 τετραγωνικών μέτρων με θέα στη θάλασσα, που προσφέρει μια ήσυχη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Εκεί υπάρχει ένα τραπέζι φαγητού και ένα μικρό σαλόνι, ιδανικά για να απολαύσετε τις στιγμές σας με καλό κρασί και φίλους.

Το διαμέρισμα "Αθηνά" βρίσκεται στο ιδιωτικό χωριό "Theseus Beach Village" στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας στο Γάζι, Νομός Ηρακλείου. Αυτή η τοποθεσία προσφέρει μια ιδιωτική και απομονωμένη ατμόσφαιρα, καθώς και πρόσβαση σε παροχές και ανέσεις που προσφέρει το χωριό, όπως πισίνες, ιδιωτική παραλία , κήπους, περιοχές αναψυχής και άλλες εγκαταστάσεις. Επιπλέον, η παραλία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια ή με το αυτοκίνητο, προσφέροντας άνετη πρόσβαση στη θάλασσα και την απόλαυση του καλοκαιρινού κλίματος.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/6872
☎️ 210 6812500
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
16147 - 19/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
133 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 550.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή