Τριάρι Φλέμινγκ 3, 621 25, Σέρρες, Κέντρο, Σέρρες

ΣέρρεςΦλέμινγκ 3, 621 25, Σέρρες
  • € 185.000
  • 4
  • 117
  • 3+
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 10-7976 - Σέρρες Κάτω Καμινάκια ΝΙΚΑΙΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητο διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 117 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και 2 WC. Είναι κατασκευασμένο το 2023 και διαθέτει θέρμανση ατομική - αέριο, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 18 τ.μ., τζάκι, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά - Τιμή: 185.000 € Προς πώληση βρίσκεται ένα υπέροχο νεόδμητο διαμέρισμα στην περιοχή Κάτω Καμινάκια στις Σέρρες, με κωδικό ακινήτου 10-7976. Το ακίνητο βρίσκεται στον 2ο όροφο και διαθέτει συνολική επιφάνεια 117 τ.μ. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, ένα άνετο σαλόνι με κουζίνα, 2 μπάνια και 2 WC. Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 2023 και προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Το διαμέρισμα διαθέτει ατομική θέρμανση με αέριο, εξαιρετική θέα και ποιοτικά συνθετικά κουφώματα. Τα πατώματα είναι από πλακάκι και η πόρτα είναι θωρακισμένη για μέγιστη ασφάλεια. Επίσης, διαθέτει εντοιχισμένες ντουλάπες για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Η πρόσβαση στο διαμέρισμα είναι εύκολη για άτομα με κινητικά προβλήματα, καθώς υπάρχει ανελκυστήρας και πρόσβαση ΑΜΕΑ. Επιπλέον, διαθέτει και θέση στάθμευσης και αποθήκη 18 τ.μ. για να καλύψει όλες σας τις ανάγκες.

Αν το θέλετε, μπορείτε να απολαύσετε τις κρύες μέρες του χειμώνα μπροστά από το τζάκι σας, ενώ τα διπλά τζάμια και τα σκαλιά εισόδου προσφέρουν μοναδική ησυχία και απομόνωση από τον έξω κόσμο.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι ιδανική, καθώς βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά με εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις, όπως σούπερ μάρκετ, εστιατόρια και καταστήματα. Η απεριόριστη θέα στην πόλη και την περιοχή προσδίδει μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας και χαλάρωσης.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα στις Σέρρες με τιμή μόλις 185.000€. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και να κλείσετε ένα ραντεβού για να το δείτε από κοντά
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΙΤΖΙΔΗΣ
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
10-7976 - 01/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
117 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 185.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή