Duplex Πιερέα, Μεσορόπη, Πιερέα

ΠιερέαΠιερέα
  • € 130.000
  • 1
  • 43
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
ΜΕΣΟΡΟΠΗ ΚΑΒΑΛΑΣ -ΠΩΛΕΙΤΑΙ διώροφη πολυτελής μεζονέτα για εξοχική κατοικία συνολικής επιφανείας 43τμ περίπου. Το ισόγειο επιφανείας 20τμ περίπου περιλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας και τον χώρο της εσωτερικής κλίμακας επικοινωνίας με τον όροφο. Ο όροφος επιφανείας 23τμ περίπου περιλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο με διπλό κρεββάτι και μια κουκέτα, ένα πλήρες λουτρό με ντουζιέρα και την εσωτερική κλίμακα επικοινωνίας με το ισόγειο της κατοικίας. Διαθέτει γρανιτοπλακάκια και εξωτερικά κουφώματα με παντζούρια. Πωλείται πλήρως επιπλωμένη και πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές (ψυγειάκι, εστίες, φούρνο, απορροφητήρα, τηλεοράσεις) και φωτιστικά. Επιπλέον το ακίνητο έχει εξοπλιστεί με αυτοματισμούς απομακρυσμένης διαχείρισης εισόδου / κλιματισμού / ασφάλειας (κάμερα-συναγερμό). Θερμαίνεται με υγραέριο. Πλεονέκτημα της κατοικίας αποτελεί η αποκλειστική χρήση κήπου επιφανείας 11τμ περίπου και η πανοραμική θέα από το μπαλκόνι προς τον οικισμό αλλά και το βουνό. Πρόκειται για μια ήσυχη και πολυτελής κατοικία, ιδανική για εξοχική ή για βραχυχρόνια μίσθωση, καθώς βρίσκεται κοντά σε προορισμούς που αφορούν θάλασσα και αγροτουρισμό.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΉΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
443955 - 29/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
43 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 130.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία υγραέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή