Τριάρι Ευγένεια, Ευγένεια, Κερατσίνι

ΚερατσίνιΕυγένεια
  • € 300.000
  • 4
  • 126
  • 3
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Πρόκειται για εξαιρετικό διαμέρισμα-μεζονέτα τρίτου και τετάρτου ορόφου, με συνολικό εμβαδόν εκατόν είκοσι έξι τετραγωνικά μέτρα, που βρίσκεται σε ήσυχη και προσβάσιμη περιοχή στο Κερατσίνι.
Το επίπεδο του τρίτου ορόφου αποτελείται από ένα πολύ ευρύχωρο σαλόνι με εφαπτόμενο μπαρ και ημιεφαπτόμενη κουζίνα με πάσο και ένα WC. Το επίπεδο του τετάρτου ορόφου αποτελείται από τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα εκ των οποίων master και ένα μεγάλο μπάνιο. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι και στα δύο επίπεδα υπάρχουν μεγάλα περιμετρικά μπαλκόνια. Επιπλέον διαθέτει μία υπόγεια θέση στάθμευσης και αποθήκη δέκα εννέα τετραγωνικών μέτρων.
Η οικοδομή μέσα στην οποία βρίσκεται η μεζονέτα έχει κατασκευαστεί το 2009 κατά παραγγελία, δεν πρόκειται δηλαδή για εμπορική κατασκευή. Αποτελείται συνολικά από δύο μόνο μεζονέτες δύο επιπέδων η κάθε μία και το υπόγειο parking.
Η μεζονέτα διαθέτει αυτονομία με αντλία θερμότητας, πάτωμα από ποιοτικό γρανίτη, συρόμενα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, ηλιακό, τζάκι, τριφασικό ρεύμα, ειδικές κατασκευές γυψοσανίδας με κρυφούς φωτισμούς και συναγερμό. Η κουζίνα είναι κατασκευασμένη με ντουλάπια μασίφ ξυλείας και πάγκο χαλαζία, ενώ όλα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν ευρύχωρες ντουλάπες ποιοτικής, ειδικής κατασκευής.
Τέλος είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι το ασανσέρ της οικοδομής φτάνει μέχρι το υπόγειο όπου βρίσκεται η θέση στάθμευσης και η αποθήκη, ενώ επίσης το δεύτερο επίπεδο της μεζονέτας διαθέτει ξεχωριστή είσοδο από το κλιμακοστάσιο, κάνοντας έτσι δυνατό τυχόν διαχωρισμό της σε δύο ξεχωριστά διαμερίσματα.
Ένα ακόμα εξαιρετικό ακίνητο από την Open View Property Management, διαθέσιμο προς πώληση.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-174 - 10/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
126 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
κοινόχρηστα
€ 40/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή