Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Πύλος
  • € 23.000
  • 47
Περιγραφή
Οικονομικό ακίνητο 47 τ.μ. σε οικόπεδο 3.140 τ.μ.

Ακίνητο προς ανακαίνιση, 47 τ.μ. ενιαίος χώρος ανάμεσα σε υπέροχα ελαιόδεντρα, 1 χλμ. από το κεφαλοχώρι Καλλιθέα και 1,5 χλμ. από την Αραπόλακκα.

Μία λύση χαμηλού κόστους για μία θερινή κατοικία κοντά στο χωριό, 20 ‘ από την παραλία, τη Μεθώνη και την πόλη της Πύλου. 90 μέτρα χωματόδρομος.

Κωδικός αγγελίας: 2221

Περιοχή:

Το ημιορεινό χωριό Καλλιθέα απέχει 13 χιλιόμετρα από την Πύλο, 14 χιλιόμετρα από τη Μεθώνη και 62 χιλιόμετρα από την Καλαμάτα. Είναι χτισμένο σε υψόμετρο 200 μέτρων και έχει περίπου 660 μόνιμους κατοίκους.

Ο επισκέπτης, εδώ, μπορεί να δει την εκκλησία του Αγίου Νικολάου με το τριώροφο καμπαναριό με κεραμοσκεπή, καθώς και το ρολόι του χωριού, την εκκλησία του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και το παλιό Δημοτικό Σχολείο, που άρχισε να λειτουργεί το 1936. ξεχωρίζουν επίσης. Τέλος, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία του χωριού είναι η είσοδος με τις πηγές-νερού, λιθόκτιστες βρύσες.

Τι να επισκεφθώ:

Στην γύρω περιοχή υπάρχει το κάστρο της Πύλου και το αρχαιολογικό μουσείο, το παλάτι του Νέστορα και άλλα ιστορικά μνημεία. Η ιστορική πόλη της Μεθώνης που προσελκύει επισκέπτες για το μεγαλοπρεπές κάστρο, το μεγαλύτερο στα Βαλκάνια. Απολαύστε το δείπνο σας στην όμορφη Γιάλοβα ή τη γραφική Φοινικούντα. Σε απόσταση 20′ βρίσκεται η παραλία Λάμπες.

Πως μπορώ να αγοράσω:

Ο αγοραστής επιλέγει ένα λογιστή, με την επίδειξη του διαβατηρίου θα του εκδοθεί Ελληνικό ΑΦΜ, χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ, το διαβατήριο και οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικνύει την διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, ο αγοραστής ανοίγει Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας κατευθύνουμε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Ποια είναι τα έξοδά μου:

Αξία αγοράς

Εφορία 3,03%

Συμβολαιογράφος 2%

Υποθηκοφυλακείο 0,7%

Δικηγόρος

Πολιτικός Μηχανικός

Μεσιτικό γραφείο 2.000€ + ΦΠΑ
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2221 - 10/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
47 m²
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 23.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή