Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Μαραθώνας22η Οδός, Θέμις Δικαστών Εισαγγελέων 19007
  • € 900.000
  • 723
Περιγραφή
Αυτοτελές κτήριο κατοικιών στον οικισμό Δικαστών και εισαγγελέων στο Σχινιά Μαραθώνα σε φάση ανεγέρσεως. Ιδανική ευκαιρία για υψηλών προδιαγραφών τουριστική επένδυση με προσανατολισμό τις βραχυχρόνιες μισθώσεις (τύπου Airbnb).

Η ευρύτερη περιοχή του Μαραθώνα με το ιστορικό brand name, τα τελευταία χρόνια προσελκύει ετησίως αυξανόμενο όγκο τουριστών και επισκεπτών, και ο συγκεκριμένος προορισμός σημειώνει ραγδαία άνοδο και αποτελεί το κρυφό διαμάντι στο στέμμα. Η απόσταση του συγκροτήματος από τη θάλασσα ακολουθώντας μια πολύ όμορφη διαδρομή είναι περίπου 2km, και υπάρχει επιλογή προσβάσιμων παραλιών, με ποικιλία προσεγγίσεων, είτε σε βραχώδεις ακτές με αιγαιοπελαγίτικα νερά, είτε στην θρυλική και πασίγνωστη αμμώδη παραλία, με το μοναδικό στο είδος του παραθαλάσσιο πευκοδάσος του Εθνικού Πάρκου Σχινιά.
Κτιριακά έχει ήδη αποπερατωθεί ο φέρων οργανισμός, οι διαμορφώσεις, οι προσβάσεις και ευρίσκεται στη φάση των τοίχων πλήρωσης. Η όλη κατασκευή αποτελείται από 5 στάθμες: υπόγειο χώρο στάθμευσης 300 τ.μ. περίπου, 2η στάθμη με βοηθητικές χρήσεις και 3 διαμερίσματα 3η στάθμη περιλαμβάνει 3 διαμερίσματα, 4η στάθμη που διαθέτει 1 διαμέρισμα και 2 maisonettes οι οποίες επικοινωνούν εσωτερικά με την 5η στάθμη (το δώμα). Όλες οι ιδιοκτησίες διαθέτουν mini pools αποκλειστικής χρήσης. Ο σχεδιασμός του κτιρίου και η μοναδική θέση του καθώς ευρίσκεται στην κορυφή του οικισμού, προσφέρουν νοτιοανατολικό προσανατολισμό με ανεμπόδιστη θέα προς τον νότιο Ευβοϊκό, έως το σύμπλεγμα των νήσων των Πεταλιών αλλά και την Κέα. Το σύνολο της ωφέλιμης επιφάνειας όλων των διαμερισμάτων (7 στο σύνολο) και maisonettes (2 στο σύνολο), ανέρχεται σε 723 τ.μ. Τα διαμερίσματα καταλαμβάνουν έκταση από 38 τ.μ. το μικρότερο έως 105 τ.μ. το μεγαλύτερο ενώ οι δύο maisonettes ανέρχονται στα 101 τ.μ. η κάθε μία. Επιπροσθέτως η όλη κατασκευή συντηρείται και καθαρίζεται σε τακτική χρονική βάση και παραμένει σε άψογη τεχνικά κατάσταση.

Εν κατακλείδι πρόκειται για μία εξαιρετική ευκαιρία δεδομένου ότι πλην της σχεδιαστικής μελέτης, η οποία έχει αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες του οικοπέδου, και της αδειοδότησης έχει επιπλέον ολοκληρωθεί το στάδιο των εκσκαφών και έχει αποπερατωθεί η φάση της σκυροδέτησης. Συνεπώς η επένδυση έχει το πλεονέκτημα να εκκινεί από πλεονεκτικά χρονικό σημείο όσο και προχωρημένη κατασκευαστική φάση.

INNPLACE Property Management / Nicolas Michailidis mob: 0030 697 411 9043/0030 office: 0030 229 406 3618.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5312515 - 09/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
723 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
5 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
10 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 900.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή