Duplex Τρικούπη Χαριλάου 2, Ρέθυμνο 74131, Κέντρο, Ρέθυμνο

ΡέθυμνοΤρικούπη Χαριλάου 2, Ρέθυμνο 74131
  • € 342.000
  • 5
  • 164
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Καλαίσθητη 3όροφη μεζονέτα στην καρδιά του ιστορικού Ρεθύμνου

Καλώς ήρθατε σε αυτή την εξαίσια τριώροφη μεζονέτα, τέλεια τοποθετημένη στην μαγευτική παλιά πόλη του Ρεθύμνου. Αυτό το μοναδικό ακίνητο είναι προσαρμοσμένο στα μέτρα σας για όσους αναζητούν μια εξαιρετική ευκαιρία επένδυσης στην πολυσύχναστη τουριστική αγορά. Με την προνομιακή της τοποθεσία σε έναν από τους πιο ζωντανούς δρόμους της πόλης, αυτή η μεζονέτα σας προσκαλεί να γνωρίσετε την ουσία της πλούσιας ιστορίας και του ζωντανού πολιτισμού του Ρεθύμνου.

Ισόγειο

Καθώς περνάτε από την είσοδο του καταλύματος από τον πολυσύχναστο δρόμο, σας υποδέχεται ένα ευρύχωρο ισόγειο. Εδώ, θα ανακαλύψετε ένα ευρύχωρο ντους και μια τουαλέτα, παρέχοντας μέγιστη άνεση και πρακτικότητα τόσο στους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες.

Πρώτος όροφος

Ανεβείτε την κομψή σκάλα στον πρώτο όροφο, όπου θα βρείτε έναν αρμονικό συνδυασμό λειτουργικότητας και στυλ. Αυτό το επίπεδο διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα άνετο υπνοδωμάτιο, ένα φιλόξενο καθιστικό και μια επιπλέον τουαλέτα. Ο απρόσκοπτος σχεδιασμός και η προσεγμένη διάταξη δημιουργούν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα που κάνει την καθημερινή ζωή ευχάριστη.

Δεύτερος όροφος

Συνεχίστε στον δεύτερο όροφο, όπου θα συναντήσετε τρία υπνοδωμάτια. Δύο από αυτά τα υπνοδωμάτια προσφέρουν ιδιωτικά μπαλκόνια, προσκαλώντας σας να πιείτε τον πρωινό σας καφέ ενώ θα απολαμβάνετε την ενέργεια της πόλης. Το τρίτο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα μεγάλο παράθυρο που γεμίζει το χώρο με φυσικό φως, δημιουργώντας ένα γαλήνιο καταφύγιο.

Ταράτσα

Για όσους αναζητούν την κορυφή της χαλάρωσης και της εκπληκτικής θέας, μια δεύτερη σκάλα οδηγεί στην ταράτσα του ακινήτου. Εδώ, σας περιμένει μια ευρύχωρη βεράντα, που προσφέρει απαράμιλλη θέα και αποτυπώνει την ουσία της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου. Είτε απολαμβάνετε ένα κοκτέιλ στο ηλιοβασίλεμα είτε απλά χαλαρώνετε στην ύπαιθρο, αυτή η όαση στον τελευταίο όροφο είναι ένα πραγματικό στολίδι.

Αυτή η μεζονέτα αντιπροσωπεύει μια σπάνια ευκαιρία για να αποκτήσετε ένα κομμάτι της ιστορίας του Ρεθύμνου, ενώ θα αξιοποιήσετε την προσοδοφόρα τουριστική αγορά. Βυθιστείτε στη γοητεία και την αυθεντικότητα της παλιάς πόλης, με τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια, τα πολυσύχναστα καφέ και τα ιστορικά ορόσημα λίγα βήματα μακριά.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
OH0133 - 14/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
164 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 342.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή