Μονοκατοικία βίλα Markoulata, Greece, Ερισός, Κεφαλονιά

ΚεφαλονιάMarkoulata, Greece
  • € 950.000
  • 4
  • 140
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-1414 - Κεφαλονιά Έρισσος Μαρκουλάτα ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 140 τ.μ. σε οικόπεδο 1600 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2018 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε θάλασσα, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, BBQ απόσταση από θάλασσα 500 μέτρα απόσταση από πόλη 42000 μέτρα απόσταση από χωριό 5 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 49000 μέτρα - Τιμή: 950.000 € (Κωδικός γραφείου ΜΑΡΚΟΥΛΑΤΑ - MARKOULATA)
Η πέτρινη διώροφη επιβλητική βίλα των 140τ.μ. είναι χτισμένη σε μια πραγματικά εκπληκτική τοποθεσία, στο μικρό παραδοσιακό χωριό των Μαρκουλάτων, το οποίο απέχει λίγα λεπτά από το κοσμοπολίτικο Φισκάρδο και δίπλα στις παραλίες Αλατιές και Δαφνούδι, ενώ η φημισμένη παραλία Μύρτος και η γραφική Άσσος απέχουν περίπου 10 λεπτά από τη περιοχή.

Η πανέμορφη αυτή ιδιοκτησία απολαμβάνει την εκπληκτική θέα στη βόρεια ακτή του νησιού, και το απόλυτα φυσικό τοπίο με τα καταπράσινα βουνά από την πυκνή βλάστηση να σβήνουν στο βαθύ μπλε της θάλασσας και εκτείνεται σε δυο επίπεδα.

Η κλιματιζόμενη βίλα απαρτίζεται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ψυγείο και καφετιέρα και 3 μπάνια με μπιντέ και μπανιέρα.
Το ισόγειο αποτελείται από ένα φωτεινό ευρύχωρο καθιστικό όπου ενώνεται με μια άνετη, λειτουργική και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με μοντέρνες ηλεκτρικές συσκευές. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχουν 2 μεγάλα φωτεινά υπνοδωμάτια, το καθένα με ιδιωτικό μπάνιο και τα δύο με μπαλκόνι για να αξιοποιήσουν στο έπακρο την απίστευτη θέα. Στον επάνω όροφο βρίσκεται ένα ακόμη υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο επίσης.
Αναλυτικότερα, το εσωτερικό της βίιλας περιλμβάνει:
- Υπνοδωμάτιο με 2 μονά κρεβάτια (μπορεί να γίνει διπλό κρεβάτι) με ιδιωτικό μπάνιο με ντους
- Δίκλινο υπνοδωμάτιο με 2 μονά κρεβάτια (μπορεί να γίνει διπλό κρεβάτι) με ιδιωτικό μπάνιο με ντους
- Ενιαία κουζίνα, τραπεζαρία και καθιστικό

Σε ιδανική τοποθεσία για να εξερευνήσετε τη βόρεια Κεφαλονιά, με παραλίες και το Φισκάρδο σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο, αυτή η παραδοσιακή βίλα με θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα θα αποτελέσει μια υπέροχη βάση.

Η βίλα βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό και ήσυχο περιβάλλον με λίγους γείτονες σε κοντινή απόσταση. Παραδοσιακά χτισμένο από τοπική πέτρα, σύβαδίζει με την αισθητική αρχιτεκτονικής της Βόρειας Κεφαλονιάς, όπου το πέτρινο στοιχείο δεσπόζει.
Απέχει περίπου 7χλμ. από το λιμάνι του Φισκάρδου και προσφέρει βεράντα, μπαλκόνι και θέα στη θάλασσα. Αυτή η βίλα διαθέτει ιδιωτική πισίνα, κήπο και δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Το Σπήλαιο της Μελισσάνης απέχει 32χλμ. από τη βίλα, ενώ το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κεφαλονιάς και Ιθάκης είναι 34χλμ. μακριά. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, σε απόσταση 50χλμ. από το Fiscardo Luxury Stone Villa Suzana, with sunset view.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-1414 - 13/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
140 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 950.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2018
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή