Εμπορικός χώρος προς Πώληση

ΑχαρνέςΑχαρνές
  • € 340.000
  • 470
  • 1
Περιγραφή
Προς πώληση εξαιρετικός επαγγελματικός χώρος στην περιοχή του Αγίου Πέτρου , πάνω σε κεντρική οδό με μεγάλη προβολή και εύκολη πρόσβαση .Ένα ακίνητο με εξαιρετικές δυνατότητες και ιδανική τοποθεσία. Προσφέρει συνολική επιφάνεια 470 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 719 τ.μ. Διαθέτει έναν ευρύχωρο ισόγειο χώρο 374 τ.μ. που μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις επιχειρηματικές ανάγκες σας (εμπορική χρήση ,γραφειακή χρήση). Επιπλέον, διαθέτει υπόγειο 96 τ.μ. προσφέροντας έτσι επιπλέον χώρο για αποθήκευση ή άλλη δραστηριότητα που θα διευκολύνει την λειτουργεία του ισογείου.

Εχει πολύ μεγάλη πρόσοψη 17 μέτρων , προσελκύοντας την προσοχή των περαστικών. Το ακίνητο είναι φωτεινό και διαμπερές, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Ο εσωτερικός ΄χώρος σήμερα είναι διαρρυθμισμένος για γραφειακή χρήση με 5 διακριτικούς χώρου γραφείων ,και επιπλέον μεγάλους ενιαίους χώρους, ένα WC και μια κουζίνα.

Ο εξοπλισμός του κτιρίου περιλαμβάνει ατομική θέρμανση με Fan coil, κουφώματα αλουμινίου για τη μείωση του θορύβου και τη βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει θέσεις στάθμευσης σε ανοιχτό χώρο, προσφέροντας εξαιρετικές δυνατότητες για τους πελάτες και το προσωπικό .

Η κατάσταση του ακινήτου είναι εξαιρετική και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για επενδυτές αλλά και για επαγγελματίες που ψάχνουν χώρο για ιδία χρήση . Το ακίνητο σήμερα είναι μισθωμένο μέχρι και τις31/12/24 . Ένα ακίνητο με πολλές δυνατότητες σε μια εξαιρετική περιοχή των Αχαρνων.. RE/MAX Real Advisor, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2155550611, email: remax.real.advisor@gmail.com, website: www.remax-realadvisor.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
444462 - 09/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Εμπορικός χώρος
εμβαδό
470 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
βιτρίνες
17 m γραμμικά
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 340.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
θέρμανση
Αυτόνομη
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή