Μονοκατοικία βίλα Ακρωτήρι, Στέρνες, Ακρωτήρι

ΑκρωτήριΑκρωτήρι
  • € 1.550.000
  • 5+
  • 214
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 42874 - ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ KELLER WILLIAMS CRETAN PROPERTIES, μοναδική υπέροχη βίλα 214τ.μ. σύγχρονου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και βιοκλιματικής προσέγγισης.
Η βίλα είναι χτισμένη σε ένα αγροτεμάχιο 5.800 τ.μ., διαθέτει κήπο με καρποφόρα δέντρα και γκαζόν και προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.

Η κατοικία αποτελείται από τρία επίπεδα (ισόγειο, 1ος και 2ος όροφος) και είναι χτισμένη με φιλοσοφία που ενσωματώνει την αρμονία της σύγχρονης αρχιτεκτονικής με τη φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση. Στο υπόγειο έχει ένα άνετο ξενώνα, ένα play room για ατελείωτες στιγμές διασκέδασης, μια κάβα για τους λάτρεις του κρασιού, μια λινοθήκη και ένα γυμναστήριο για άσκηση και χαλάρωση.

Στο ισόγειο, η εντυπωσιακή καθιστική περιοχή με το ενεργειακό τζάκι προσφέρει ατμόσφαιρα ζεστασιάς, ενώ η τραπεζαρία με ευρεία θέα ενώνεται απευθείας με τη βεράντα, προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία φαγητού με θέα. Η λειτουργική νησίδα στην κουζίνα συνδυάζει το στιλ και την πρακτικότητα, ενώ ανεξάρτητη είσοδος και βοηθητικοί χώροι προσφέρουν επιπλέον άνεση.

Στον πρώτο όροφο, ο ευρύχωρος χώρος μεγάλου φεγγίτη φωτίζει φυσικά τον χώρο, ενώ τα δυο υπνοδωμάτια παρέχουν εξαιρετική θέα και ανεξάρτητα μπαλκόνια για ιδιωτικότητα και χαλάρωση. Υπάρχουν επίσης δύο βοηθητικοί χώροι, πλυσταριό και μεγάλο μπάνιο με υδρομασάζ.
Το master bedroom προσφέρει ένα walk-in closet και ένα en-suite μπάνιο, ενώ το άνοιγμα στην οροφή φέρνει φυσικό φως και μια μοναδική αίσθηση εναρμόνισης με τη φύση. Η μεγάλη βεράντα προσφέρει μια υπέροχη θέα προς τη θάλασσα και το περιβάλλον.

Το ακίνητο παρέχει επιπλέον χώρους με αναμονές για κουζίνα, μπάνιο και υπνοδωμάτιο, προσφέροντας ένα περιβάλλον που είναι ιδανικό για φιλοξενία επισκεπτών ή για προσθήκη προσωπικού χώρου.
Η τοποθεσία είναι πολύ ευνοϊκή, καθώς βρίσκεται κοντά σε συγκοινωνίες, τη θάλασσα, παραλία, σχολείο, εκκλησία και παιδικό σταθμό. Επιπλέον, απέχει μόλις 14 χιλιόμετρα από την πόλη, 5 χιλιόμετρα από την παραλία και 6 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο.

Τιμή:1.550.000€

Keller Williams Cretan Properties, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6985854667, email: g.kostopoulos@kwgreece.gr, website: https://kwcp.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
42874 - 21/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
214 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.550.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή