Duplex, άριστη κατάσταση, 160 τμ, Μόδι, Πλατανιάς

Πλατανιάς
  • € 325.000
  • 4
  • 160
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Μεζονέτα 160 τ.μ. στο Μόδι Πλατανιά προς πώληση. Ένα ακίνητο που συνδυάζει το παραδοσιακό στοιχείο και τις υπερσύγχρονες ανέσεις. Βρίσκεται σε μια καταπράσινη και ήσυχη περιοχή με θέα προς τη θάλασσα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, 2 κουζίνες και ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι. Οι δύο όροφοι μπορούν να απομονωθούν και να χρησιμοποιηθούν σαν αυτοτελείς οικίες. Απολαύστε τον γραφικό οντά και τις πανέμορφες καμάρες του, στην ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο συνδυασμός πέτρας και ξύλου. Θαυμάστε το ηλιοβασίλεμα μαζί με τους αγαπημένους σας από το ευρύχωρο μπαλκόνι και δειπνίστε με την οικογένεια σας στο κήπο με τον ξυλόφουρνο.
Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, ηλιακό, boiler και κλιματισμό. Εντός του οικοπέδου υπάρχει αποθήκη και θέση στάθμευσης, ενώ είναι εξοπλισμένο με κάμερες ασφαλείας. Αυτό το ακίνητο είναι μέλος της ενεργειακής κοινότητας και ο νέος του ιδιοκτήτης θα εκμεταλλευτεί όλα τα προνόμια.
Είτε για ιδιοκατοίκηση είτε για επένδυση, αυτό το ακίνητο θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας!

Το Μόδι είναι μια μαγευτική γειτονιά που βρίσκεται στην περιοχή του Πλατανιά στα Χανιά. Αυτή η περιοχή προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία φυσικής ομορφιάς και γαλήνης. Διαθέτει εκπληκτική πανοραμική θέα στη θάλασσα και στο γύρω τοπίο. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ειδυλλιακούς περιπάτους και να εξερευνήσουν μια περιοχή γεμάτη πράσινο και παραδοσιακά χωριά. Το Μόδι είναι ένας προορισμός που προσφέρει την ιδανική ισορροπία μεταξύ χαλάρωσης και εξερεύνησης. Με την εκπληκτική φύση του, την παραδοσιακή γοητεία του και την προσβασιμότητά του σε αξιοθέατα και δραστηριότητες, το Μόδι είναι ένας προορισμός που ικανοποιεί κάθε επιθυμία των επισκεπτών.
Τιμή: €325.000. Keller Williams Cretan Properties, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6942520073 email: m.salivourakis@kwgreece.gr, website: https://kwcp.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
167476 - 21/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
160 m²
δωμάτια
4 (2 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 325.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή