Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΚάρυστοςΦαβιέρου
  • € 380.000
  • 535
Περιγραφή
Κτίριο πολύ καλής κατασκευής, σε ήσυχη περιοχή, περίπου 600 μέτρα από τη θάλασσα.
Το κτίριο βρίσκεται σε οικόπεδο με δικό του κήπο και αποτελείται από μία πυλωτή με θέσεις πάρκινγκ, ένα κοινόχρηστο κλιμακοστάσιο & λεβητοστάσιο, μία μικρή γκαρσονιέρα 25τμ στο ισόγειο, ένα οροφοδιαμέρισμα 126τμ στον πρώτο όροφο, ένα ημιτελές οροφοδιαμέρισμα 126τμ στον δεύτερο όροφο και ένα ημιτελές οροφοδιαμέρισμα 55τμ στον 3ο όροφο.

Η γκαρσονιέρα αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο κουζίνας-υπνοδωματίου και ένα μεγάλο μπάνιο με παράθυρο. Επίσης, έχει αποθήκη.

Το οροφοδιαμέρισμα στον πρώτο όροφο, αποτελείται από 2 μεγάλες βεράντες με τέντες σε άριστη κατάσταση, 1 κουζίνα ενιαία με καθιστικό, 1 σαλόνι (ξεχωριστό από κουζίνα-καθστικό), 3 υπνοδωμάτια μεγάλα, 1 μεγάλο μπάνιο με παράθυρο (με μπανιέρα), 1 μικρό μπάνιο με παράθυρο (με ντουζιέρα), 1 αποθήκη. Απεριόριστη θέα (θάλασσα και βουνό-κοκκινόκαστρο), διαμπερές και πολύ φωτεινό. Η κουζίνα είναι χωρισμένη με πάσο από το καθιστικό και είναι φτιαγμένη από μασίφ δρυ. Τα δάπεδα είναι με πλακάκι, ενώ τα δάπεδα στις βεράντες είναι πλακάκι-γρανίτης. Επίσης, έχει νυχτερινό ρεύμα, αυτόνομη θέρμανση με υγραέριο και boiler, ηλιακό θερμοσίφωνα, και όλα τα δωμάτια έχουν air-condition.

Το οροφοδιαμέρισμα στον δεύτερο όροφο, έχει το ίδιο σχέδιο με το οροφοδιαμέρισμα στον πρώτο όροφο και υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν 2 μικρά διαμερίσματα αντί για ένα μεγάλο.

Το οροφοδιαμέρισμα στον τρίτο όροφο, αποτελείται από 1 κουζίνα, 1 μπάνιο, 1 μικρό wc, 1 καθιστικό, υπνοδωμάτιο και μία αποθήκη, 2 πολύ μεγάλες βεράντες με πέργκολα. Απεριόριστη θέα και από τις 2 βεράντες (θάλασσα και βουνό-κοκκινόκαστρο), διαμπερές και πολύ φωτεινό.

Η τιμή αφορά σε όλο το κτίριο.
Πωλούνται ξεχωριστά και τα οροφοδιαμερίσματα στον δεύτερο και στον τρίτο όροφο σε άλλη αγγελία.

Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5319683 - 09/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
535 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Έξοδα
τιμή
€ 380.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης