Ρετιρέ αστυνομια, Κέντρο, Κομοτηνή

ΚομοτηνήΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
  • € 110.000
  • 4
  • 120
  • 1
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΕΜΒΑΔΟΥ 120 ΤΜ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ, ΣΑΛΟΝΙ, ΚΟΥΖΙΝΑ, ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟΘΗΚΕΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ.

ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΩΤΕΙΝΟ, ΕΥΗΛΙΟ, ΕΥΑΕΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΜΠΕΡΕΣ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΕΝΩ ΑΠΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Ή ΧΩΡΙΣ.

Το κτηματομεσιτικό ΤΖΕΛΕΠΗ δραστηριοποιείται επιχειρηματικά 25 χρόνια στον κλάδο της κτηματαγοράς και του REAL ESTATE με πολυετή εμπειρία, κατάρτιση, αξιοποίηση σύγχρονων τεχνολογιών και άμεση εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο.

Το γραφείο μας είναι επί της οδού Ορφέως 43 στον 1ο όροφο στο κέντρο της Κομοτηνής και αναλαμβάνει μισθώσεις-αγοραπωλησίες ακινήτων, οικοπέδων, αγροτεμαχίων και αντιπαροχές εντός της πόλης και στην ευρύτερη περιοχή του νομού Ροδόπης.

Απευθυνθείτε σε μας οποιαδήποτε στιγμή. Είμαστε στη διάθεσή σας. Μη διστάσετε να μας επισκεφθείτε δια ζώσης για να βρούμε τον καλύτερο χώρο για εσάς χωρίς χάσιμο χρόνου. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 25310 21097 / 6937391105. Email: tzelepimesitiko@gmail.com
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-531972 - 09/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 110.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή