Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Χανιά
  • € 650.000
  • 350
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2024
Περιγραφή
Εξαιρετικό επενδυτικό ακίνητο σε πολύ εμπορικό δρόμο των Χανίων προς πώληση. Το ακίνητο αποτελείται από ισόγειο κατάστημα με πρόσωπο στον κεντρικό δρόμο εμβαδού 150 τετραγωνικών μέτρων με υπόγειο 34 τ.μ. και πατάρι 71 τ.μ.,καθώς και 6 γκαρσονιέρες συνολικού εμβαδού περί τα 170 τ.μ. και μία αποθήκη 28 τ.μ. Το μέγεθος του καταστήματος και η τοποθεσία του το καθιστούν ιδανική επιλογή προς μίσθωση στην εν λόγω περιοχή.

Για να εκπληρώσει πλήρως τις επενδυτικές του προοπτικές, το ακίνητο χρήζει ανακαίνισης. Ακόμη όμως και σε αυτή την περίπτωση, το αρχικά ζητούμενο τίμημα παραμένει ελκυστικό επενδυτικά καθώς τόσο το μέγεθος του ακινήτου, οι χρήσεις αλλά και η τοποθεσία του μπορούν να εγγυηθούν ότι η ετήσια απόδοση παραμένει σε υψηλά επίπεδα δίνοντας έτσι στο ακίνητο το χαρακτήρα της επενδυτικής ευκαιρίας. Η απόδοση του ακινήτου, μετά την ανακαίνιση και προ φόρων, μπορεί να ξεπεράσει το 6%, τιμή ιδιαίτερα ικανοποιητική για το χαρακτήρα της επένδυσης.

Ζητούμενο επίσης σε μία αγορά τέτοιου μεγέθους είναι και η μεταπωλητική αξία του ακινήτου. Και σε αυτή την περίπτωση, η τοποθεσία του ακινήτου το οποίο έχει πρόσοψη 7 μέτρων σε κεντρικότατο σημείο, σε απόσταση μερικών λεπτών από το λιμάνι των Χανίων και τα τουριστικά αξιοθέατα της πόλης, εγγυάται οτι για πάρα πολλά χρόνια ο νέος ιδιοκτήτης θα βλέπει την αξία του να αυξάνεται κι όχι να μειώνεται.

Οι χρήσεις με τις οποίες μπορεί να αξιοποιηθεί το ακίνητο ποικίλουν λόγω του πολυχρηστικού του χαρακτήρα καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως κατοικίες για μακροχρόνια και βραχυχρόνια μίσθωση με εντυπωσιακές αποδόσεις, όσο και ως κατάστημα προς μίσθωση από τοπικούς επιχειρηματίες αλλά και πολυεθνικές εταιρίες.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 349607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-5323203
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
350 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Έξοδα
τιμή
€ 650.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1960
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή