Δυάρι Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία, Ανάληψη, Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία

Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα ΠαραλίαΑνάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία
  • € 140.000
  • 5
  • 77
  • 2
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή
ΔΥΑΡΑΚΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟΝ 1ο ΟΡΟΦΟ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ 1974 ΜΕ ΕΜΒΑΔΟΝ 77τμ ΓΩΝΙΑΚΟ ΜΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ 2 ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΑΠΟ ΣΑΛΟΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ .ΤΑ ΔΑΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ LAMINATE ΚΑΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΒΑΚΕΛΙΤΗ .ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ PVC ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟ LAMINATE ΚΑΙ Η ΕΞΗΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ.Η ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ .ΤΕΛΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ .ΕΤΟΙΜΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ Τιμή: €140.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
444565
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
77 m²
δωμάτια
5 (2 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 140.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1974
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή