Duplex 165 τμ, Δελασάλ, Πεύκα

Πεύκα
  • € 250.000
  • 5+
  • 165
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Προς ΠΩΛΗΣΗ μεζονετα στα Πευκα, 165 τμ.
Το ακινητο διατεινεται σε 4 επίπεδα των 55τμ εκαστο:
εναν υπογειο αποθηκευτικό χωρο με ξεχωριστη εισοδο, ενα ημιυπογειο χωρο που περιλαμβανει σαλοκουζινα και μπανιο, ισογειο καθιστικο με τζακι, κουζίνα, μπανιο και αυλη περιμετρικά και στο τελευταιο επιπεδο βρισκονται τρια υπνοδωματια με πληρες λουτρο.
Στη στεγη υπαρχει εγκατασταση φωτοβολταικων πανελ με εγγυημενο εισοδημα για τον ιδιοκτήτη 4.000 ευρω για τα επομενα 10 χρόνια. Αναβαθμίστηκε ενεργειακα το 2022 με το προγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ και διαθετει λεβητα πετρελαιου και αερίου, ειναι μονωμενο εξολοκληρου με θερμοπροσοψη και περιλαμβανει δεξαμενη νερου.
Πολυ κοντα στο κεντρο των Πευκων, σχολεια, καφετερειες και αγορά.
Προκειται για ενα εξαιρετικό ακινητο για οικογενειες αλλα κ για επενδυση.

Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
470705 - 25/09/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
165 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1999
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή