Μονοκατοικία βίλα 204 τμ, Μαλεσίνα, Μαλεσίνα

Μαλεσίνα
  • € 590.000
  • 5
  • 204
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Μαλεσίνα, Καταπληκτική Βίλα 204τ.μ. προς πώληση στον Θεολόγο, με μαγευτική θέα στη θάλασσα.
Η πολυτελής αυτή κατοικία, σε απόσταση μόλις μίας και μισής ώρας από την Αθήνα, είναι ικανή να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού αγοραστή. Η παρθένα φύση που την περικλείει την καθιστά ιδανική για φυσιολάτρες και όχι μόνο που αναζητούν στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης ηρεμίας κοντά στο φυσικό περιβάλλον, συνδυασμένη με την πολυτέλεια και τις παροχές της κατοικίας αυτής.
Είναι κτισμένη σε οικόπεδο προνομιούχας θέσης 1023 τ.μ. το οποίο περικλείεται από μάνδρα πετρόκτιστη με κάγκελα ενώ η εξώπορτα είναι σιδερένια, τηλεχειριζόμενη πλάτους 5 μ. Εσωκλείει κήπο 500 τ.μ. με γκαζόν και αυτόματο πότισμα. Σε περίπτωση διακοπής του νερού υπάρχει πρόβλεψη εφεδρικού εξοπλισμού καθώς είναι εγκατεστημένο αντλιοστάσιο με δύο δεξαμενές νερού και δύο πιεστικά. Αποτελείται από 151τ.μ. κύριων χώρων και ακόμη 53τ.μ. βοηθητικών χώρων.
Μπαίνοντας στο ισόγειο της οικίας συναντά κανείς ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας και 1 ξενώνα με δικό του μπάνιο, ανεξάρτητα από το υπόλοιπο σπίτι παρέχοντας διακριτικότητα και ανεξαρτησία στον φιλοξενούμενο. Ακόμα στο ισόγειο βρίσκεται το γκαράζ, η αποθήκη και το λεβητοστάσιο.
Ανεβαίνοντας στον 1ο όροφο, βρίσκεται η κεντρική κουζίνα της οικίας, μεγάλος ευάερος χώρος τραπεζαρίας και καθιστικού με ενεργειακό τζάκι και μεγάλες βεράντες, 1 Υ/Δ και 1 λουτρό.
Στον δεύτερο όροφο, υπάρχει γραφείο – πατάρι, ιδανικό για όσους χρειάζεται να εργαστούν και στο σπίτι, 1 Υ/Δ, 1 μπάνιο και βεράντα με απεριόριστη θέα που ξεκουράζει και ανασυγκροτεί το πνεύμα.
Η οικία δίνεται πλήρως εξοπλισμένη και επιπλωμένη (τηλεφωνικό κέντρο - ενδοσυνεννόηση, πλυστικό μηχάνημα, μηχανήματα συντήρησης κήπου, πλυντήρια πιάτων και ρούχων, τηλεοράσεις, σύστημα HiFi, ψυγεία και ηλεκτρικές κουζίνες). Ακόμα φυλάσσεται από δύο ανεξάρτητους συναγερμούς τόσο η οικία όσο και ο περιβάλλον χώρος οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι με τοπικό κέντρο φύλαξης.
Ο περιβάλλων χώρος περιλαμβάνει μεγάλο κήπο με πισίνα διαστάσεων 8Χ4μ. με ηλεκτρικό κάλυμμα αλλά και ηλεκτρονικούς μηχανισμούς που ελέγχουν το νερό. Γύρω από την πισίνα είναι τοποθετημένο πλακόστρωτο συνολικά 60τ.μ.
Οι λάτρες του ΒΒQ θα λάτρευαν αυτό το ακίνητο καθώς έχει στεγασμένο BBQ διαστάσεων 8Χ4μ. εξοπλισμένο πλήρως με όλα όσα χρειάζονται για να οργανωθούν όμορφα γεύματα.

Η θέση στον χάρτη δεν είναι ενδεικτική, Τιμή: 590.000€.
Δυνατότητα Προέγκρισης Δανείου. Σας προσφέρουμε την καλύτερη χρηματοδοτική λύση.
PROPERTY PASS, Τηλ : 2106744660 www.propertypass.gr email: info@propertypass.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
771781 - 03/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
204 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 590.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή