Duplex 217 τμ, Κέντρο, Ωραιόκαστρο

Ωραιόκαστρο
  • € 320.000
  • 5
  • 217
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή

Πωλείται εξαιρετική τριώροφη μεζονέτα 217τμ στο Παλαιόκαστρο.

Στο ισόγειο, το οποίο έχει δική του είσοδο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ανεξάρτητο διαμέρισμα, υπάρχει μεγάλη σαλοκουζίνα, δωμάτιο και μπάνιο . Στο πρώτο όροφο υπάρχει μεγάλο σαλόνι ( υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης κουζίνας) και τουαλέτα. Στον δεύτερο όροφο υπάρχουν τρία άνετα δωμάτια και μπάνιο με παράθυρο. Στην σοφίτα, η οποία έχει μεγάλο ύψος υπάρχει ένας ενιαίος χώρος και τουαλέτα. Στις δύο άκρες της σοφίτας που είναι χαμηλό το ύψος , έχουν διαμορφωθεί πολύ λειτουργικοί αποθηκευτικοί χώροι ,με ντουλάπια και συρτάρια.

Στο ισόγειο υπάρχουν δύο αυλές, μια μικρή πίσω και μια σχετικά μεγάλη μπροστά με κλειστό χώρο με τζαμαρία, ο οποίος έχει θέρμανση και ψύξη ώστε να χρησιμοποιείται όλο τον χρόνο. Η μεζονέτα είναι διαμπερής, και διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα, συναγερμό, σίτες, ηλεκτρικές τέντες, προστατευτικές ζελατίνες στα μπαλκόνια, οπτική ίνα και 5 κλιματιστικά. Επίσης έχει ηλεκτρικά στόρια, σύστημα smart home και χτιστό μπάρμπεκιου στην αυλή καθώς και δύο τζάκια στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο. Ακόμη διαθέτει 3 εντοιχισμένες ντουλάπες στα δωμάτια και το χωλ του δεύτερου ορόφου και μόνωση- κέλυφος.

Το σπίτι διαθέτει την πιο οικονομική μορφή Θέρμανσης (συνδυασμός  ηλιοθερμιας με αντλία θερμότητας ) που καλύπτει  πέρα από την ζεστασιά του σπιτιού και άφθονο ζεστό νερό χρήσης χειμώνα καλοκαίρι

Τέλος, στην αυλή υπάρχει εξωτερική αποθήκη - λεβητοστάσιο. Πρόκειται για μια εξαιρετική πρόταση αγοράς κατοικίας, σε ένα πολύ ωραίο προάστιο της Θεσσαλονίκης, κοντά σε αγορά, σχολεία ΜΜΜ  .

 

Τιμή πώλησης 320.000€

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
ΓΚΜ77479 - 07/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
217 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 320.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή