Δυάρι Χαλάνδρι, Κέντρο, Χαλάνδρι

ΧαλάνδριΧαλάνδρι
  • € 250.000
  • 3
  • 80
  • 1
  • 4
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2024
Περιγραφή
Γωνιακό διαμέρισμα επιφάνειας 80 τ.μ. στον 4ο όροφο οικιστικής πολυκατοικίας διατίθεται για πώληση σε αποκλειστικότητα από τη Smart Deals.

Το διαμέρισμα είναι κατασκευής 1989, αποτελείται από ευρύχωρο σαλόνι, κουζίνα, 1 μπάνιο, 2 υπνοδωμάτια και κάθε δωμάτιο έχει πρόσβαση σε βεράντα.
Είναι πολύ φωτεινό, με νότιο και ανατολικό προσανατολισμό, διαθέτει μεγάλες βεράντες με ανεμπόδιστη θέα και περιβάλλεται από πράσινο.
Το ακίνητο έχει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, ηλιακό θερμοσίφωνα, κουφώματα αλουμινίου και ενεργειακό πιστοποιητικό: Ε. Τα δωμάτια έχουν δάπεδο από παρκέ και οι υπόλοιποι χώροι του σπιτιού δάπεδο από πλακάκι. Διαθέτει επίσης μια αποθήκη 12 τ.μ., 1 θέση στάθμευσης, θυροτηλεόραση, τέντες και πόρτα ασφαλείας.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κομβικό σημείο, πλησίον του κέντρου του Χαλανδρίου, κοντά σε κοντά σε εμπορικούς δρόμους, σε μέσα μεταφοράς και στο μετρό της Αγ. Παρασκευής.

Το Χαλάνδρι είναι μια πολυσύχναστη γειτονιά, που βρίσκεται μόλις 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και 26 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο. Είναι γνωστό για την αγορά του με τα ωραία καφέ και τα πολυσύχναστα μπαρ. Προσελκύει πολύ κόσμο από τις γύρω περιοχές και θεωρείται μία από τις εμπορικότερες περιοχές των βορείων προαστείων. Η περιοχή φιλοξενεί πολλές μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, οργανισμούς και πρεσβείες. Συνδέεται ήδη με σταθμούς μετρό Χαλανδρίου, Δουκίσσης Πλακεντίας, Αγ. Παρασκευής και Προαστιακού, ενώ έχει πολλές συνδέσεις λεωφορείων και εύκολη πρόσβαση σε Αττική Οδό.

Video διαμερίσματος: https://www.youtube.com/watch?v=b3ln_JUxdAo&t=2s
Video Drone: https://www.youtube.com/watch?v=14f03Rd-xzs

Το στίγμα στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή τοποθεσία του ακινήτου, αλλά πλησίον αυτής. Δείτε και άλλα ακίνητα στο www.smartdeals.gr. Απαραίτητη για την υπόδειξη του ακινήτου η προσκόμιση της ταυτότητας και του ΑΦΜ του ενδιαφερομένου αγοραστή/ενοικιαστή, βάσει του Νόμου 4072/11.4.2012.

SmartDeals Real Estate, 210 6080500
realestate.smartdeals@gmail.com
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
394807
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
80 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή