Τριάρι άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Hilton, Ιλίσια

Ιλίσια
  • € 399.000
  • 4
  • 121
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία στα Ιλίσια διατίθεται προς πώληση αυτό το ακίνητο για επαγγελματική ή οικιστική χρήση.
Είναι ιδανικό για γιατρούς, δικηγόρους, ή επαγγελματικό κέντρο ομορφιάς διότι βρίσκεται πολύ κοντά σε δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία αλλά και στο σταθμό του Μετρό Μέγαρο Μουσικής. Το ακίνητο είναι κατάλληλο και για ιδιοκατοίκηση και για εκείνους που θέλουν να ζουν στον έντονο ρυθμό του Εκθεσιακού και Πολιτιστικού κέντρου.
Αυτό το ευρύχωρο, κλασικής αισθητικής διαμέρισμα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας του 1966 και αποτελείται από το χώρο εισόδου, ένα σαλόνι, την πανέμορφη τραπεζαρία με ολοκαίνουργια κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια( τα 2 master), 1 μπάνιο, 1 WC για καλεσμένους και μια αποθήκη-χώρο πλυντηρίου.
Το διαμέρισμα έχει το προνόμιο να είναι διαμπερές πλην χρήζει μερικής ανακαίνισης.

Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

ΙΛΙΣΙΑ

Τοποθεσία: Έχοντας πάρει το όνομά της από τον ποταμό Ιλισό που περνούσε κάποτε από εδώ, αυτή η γειτονιά, που συχνά αναφέρεται ως περιοχή "Hilton", απέχει μόλις 1,5 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Τα Ιλίσια βρίσκονται ακριβώς πίσω από το ξενοδοχείο Hilton εκεί που βρίσκεται και η Εθνική Πινακοθήκη. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από όλα τα μουσεία της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας και το Μουσείο Γουλανδρή Μοντέρνας Τέχνης στο Παγκράτι. Ψηφίστηκε ως μια από τις πιο όμορφες γειτονιές για φαγητό και ποτό, τα Ιλίσια διαθέτουν βραβευμένα εστιατόρια και μπαρ. Το Άλσος Ιλισίων είναι μια πράσινη όαση, ιδανική για περιπάτους και τρέξιμο. Η περιοχή προσφέρει κάτι για όλους και είναι τόσο δημοφιλής στους τουρίστες, τους ξένους που ζουν στην Αθήνα (βρίσκεται κοντά στις πρεσβείες), τις οικογένειες καθώς και τους φοιτητές (πολύ κοντά στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Αθηνών).

Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με όλους τους αρτηριακούς δρόμους - Λεωφόρο Κηφισίας, Λεωφόρο Βουλιαγμένης και Μεσογείων - καθιστώντας το ένα πραγματικά κεντρικό σημείο για να συνδεθείτε με την υπόλοιπη πόλη. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και 35 λεπτά με το αυτοκίνητο, ενώ το κέντρο της πόλης απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Επενδυτική Δυναμική: Τα Ιλίσια είναι μια γειτονιά στο κέντρο της πόλης που απολαμβάνει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02T8B4 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
121 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 399.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1966
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή