Μονοκατοικία βίλα Επαρχιακή Οδός Αγίου Σύλλα-Αξός, Μυλοπόταμος 74052, Δαμαβόλος, Κουλουκώνας

ΚουλουκώναςΕπαρχιακή Οδός Αγίου Σύλλα-Αξός, Μυλοπόταμος 74052
  • € 375.000
  • 5+
  • 190
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Εξαιρετική βίλα προς πώληση στο Δαμαβόλο Μυλοποτάμου. Πρόκειται για μία αναπαλαιωμένη και ανακαινισμένη πετρόκτιστη κατοικία 190 τ.μ. η οποία εκτείνεται σε δύο ανεξάρτητα επίπεδα. Το ακίνητο προσφέρει άνεση, αίσθηση θαλπωρής και εξαιρετική θέα στους ορεινούς όγκους τις περιοχής από τις μεγάλες του βεράντες. Η αναπαλαίωσή του έγινε το 2008 ενώ το 2018 έγινε εκ νέου ολική ανακαίνιση.

Τα τελευταία χρόνια η βίλα λειτουργεί ως κατάλυμα βραχυχρόνιας μίσθωσης με αρκετά υψηλή απόδοση καθώς η τοποθεσία του προσφέρεται και για χειμερινό τουρισμό αφού το χιονοδρομικό κέντρο του Ψηλορείτη απέχει περί τα 20 λεπτά από την οικία. Το ακίνητο μπορεί να αγοραστεί είτε ως επενδυτικό με σκοπό την εκμετάλλευση, είτε ως εξοχική κατοικία, είτε και για τα δύο καθώς το γεγονός οτι το ακίνητο προσφέρει δύο ανεξάρτητα διαμερίσματα, επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να μένουν στο ένα διαμέρισμα και να εκμεταλλεύονται το άλλο δημιουργώντας ουσιαστικά μία πηγή εσόδων είτε εξαλείφοντας το κόστος διαμονής και διαβίωσης, είτε ακόμα και κερδίζοντας επιπλέον χρήματα από την κατοικία.

Θα ήταν ιδανικό για ψηφιακούς νομάδες που σκοπεύουν να μένουν όλο τον καιρό στην περιοχή ή ακόμη και για άτομα ή οικογένειες που θέλουν να επισκέπτονται το νησί κάποιους μήνες μέσα στη χρονιά και να δημιουργήσουν ένα ακόμη κανάλι εισοδήματος.

Η κατάσταση του ακινήτου είναι εξαιρετική. Υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων τα δύο έχουν και δικό τους μπάνιο ενώ το ένα διαθέτει και δικό του τζάκι. Τα πατώματα στο ένα επίπεδο είναι ξύλινα ενώ στο άλλο πλακάκι. Τα δύο διαμερίσματα είναι πλήρως επιπλωμένα με εξαιρετικά χειροποίητα έπιπλα και εξοπλισμένα με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Υπάρχουν δύο ενεργειακά τζάκια, αυτόνομη θέρμανση σε κάθε επίπεδο καθώς και ηλιακός θερμοσίφωνας. Το ακίνητο θα παραδοθεί στους νέους ιδιοκτήτες με όλες τις παροχές που είχε ενόσω λειτουργούσε ως κατάλυμα βραχυχρόνιας μίσθωσης -όπως οικοσκευές και κλινοσκεπάσματα.

Στο υπόγειο υπάρχει χώρος περίπου 50 τετραγωνικών μέτρων ο οποίος έχει χρήση αποθήκης αλλά και λεβητοστασίου.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 349607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5336745 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
190 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 4 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 375.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1950
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή