Διαμέρισμα Καράγιωργα Σάκη, Γκολφ, Γλυφάδα

ΓλυφάδαΚαράγιωργα Σάκη
  • € 3.000/μήνα
  • 90
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Κομψό & Μοντέρνο Διαμέρισμα 2 Υπνοδωματίων, 2 Μπάνιων σε Κορυφαία Τοποθεσία Γλυφάδας!

Τοποθεσία:
Τοποθετημένο στην καρδιά του αριστοκρατικού προαστίου της Γλυφάδας, αυτό το σύγχρονο και κομψό διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων και 2 μπάνια προσφέρει ένα κομμάτι παραδείσου σε μια από τις πιο περιζήτητες παραθαλάσσιες τοποθεσίες της Ελλάδας. Το ακίνητο απέχει μόλις λίγα λεπτά από παρθένες παραλίες, πολυτελείς εμπορικές περιοχές, εξαιρετικούς χώρους εστίασης και τη ζωντανή σκηνή νυχτερινής ζωής, που συνδυάζει την κοσμοπολίτικη πολυτέλεια με τη γαλήνια ομορφιά του γύρω τοπίου.

Περιγραφή ακινήτου:
Αυτό το εκπληκτικό διαμέρισμα, που αντικατοπτρίζει τη μοντέρνα κομψότητα, απευθύνει μια θερμή πρόσκληση σε υποψήφιους ενοικιαστές που αναζητούν ένα ήρεμο καταφύγιο σε μια ζωντανή κοινότητα. Με μια βέλτιστη διάταξη που διαθέτει έναν ανοιχτό χώρο διαβίωσης, αυτή η ιδιοκτησία υπόσχεται έναν αρμονικό συνδυασμό άνεσης, λειτουργικότητας και στυλ.

Περιοχή διαβίωσης:
Το ευρύχωρο σαλόνι είναι λουσμένο από φυσικό φως, μέσα από τα μεγάλα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, αποκαλύπτοντας μαγευτική θέα στο γραφικό περιβάλλον. Η μοντέρνα διακόσμηση, που χαρακτηρίζεται από κομψές γραμμές και ουδέτερους τόνους, συμπληρώνεται από υπερσύγχρονες συσκευές και φινιρίσματα υψηλής ποιότητας, προσφέροντας μια φιλόξενη ατμόσφαιρα για χαλάρωση και ψυχαγωγία.

Υπνοδωμάτια:
Τα δύο υπνοδωμάτια είναι ευρύχωρα, με άφθονο αποθηκευτικό χώρο και διακριτικό, ατμοσφαιρικό φωτισμό, που υπόσχεται ξεκούραστο ύπνο. Τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν στους ενοίκους να ξυπνήσουν με τη γαλήνια θέα της Γλυφάδας, παρέχοντας ένα γαλήνιο ξεκίνημα στη μέρα.

Μπάνια:
Καθένα από τα δύο άψογα σχεδιασμένα μπάνια είναι εξοπλισμένο με υψηλής ποιότητας εξαρτήματα και εξαρτήματα, όπως καμπίνα ντους, προσφέροντας μια εμπειρία σαν σπα στην άνεση του σπιτιού σας.

Κουζίνα:
Η μοντέρνα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα είναι το όνειρο ενός λάτρη της μαγειρικής, με συσκευές υψηλής τεχνολογίας, κομψούς πάγκους και μινιμαλιστικό σχεδιασμό, δημιουργώντας ένα εμπνευσμένο περιβάλλον για τη δημιουργία απολαυστικών γευμάτων.

Παροχές:

Wi-Fi υψηλής ταχύτητας
Κλιματισμός
Ασφαλής χώρος στάθμευσης
Πλυντήριο/στεγνωτήριο εντός της μονάδας
Πρόσβαση με ανελκυστήρα

Τοπικά αξιοθέατα:
Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε:

Όμορφες παραλίες
Premium Shopping Outlet
Γκουρμέ εστιατόρια
Μοντέρνα μπαρ & καφετέριες
Γήπεδο γκολφ
Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Ζήστε την επιτομή της σύγχρονης ζωής σε αυτό το πολυτελές διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων και 2 μπάνια στη Γλυφάδα. Με την απαράμιλλη τοποθεσία, το πολυτελές ντιζάιν και τις premium ανέσεις, αυτή η ιδιοκτησία είναι ένα πραγματικό διαμάντι για όσους αναζητούν ένα μείγμα παράκτιας γαλήνης και αστικού ενθουσιασμού.

Για τους ενδιαφερόμενους ενοικιαστές που θέλουν να βυθιστούν στον ζωντανό τρόπο ζωής και τη γραφική ομορφιά της Γλυφάδας, Ελλάδα, αυτό το σύγχρονο διαμέρισμα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να ζήσουν σε ένα βασίλειο πολυτέλειας και άνεσης. Εξασφαλίστε αυτό το εξαίσιο διαμέρισμα και απολαύστε μια ζωή κομψότητας στη Γλυφάδα!
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5337169 - 27/09/2023
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
90 m²
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 3.000/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2014
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης