Duplex κοντα στον αθλητικο ομιλο κηφισιασ, Στροφύλι, Κηφισιά

ΚηφισιάΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
  • € 2.800/μήνα
  • 5+
  • 205
  • 3
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2023
Περιγραφή
ΚΗΦΙΣΙΑ – ΣΤΡΟΦΥΛΙ. Εξαιρετική οροφομεζονέτα δύο επιπέδων 205τμ, ανατολικοδυτική, σε εξαιρετικό ιδιόκτητο αρχοντικό, τριών συνολικά κατοικιών, εντός μεγάλου γωνιακού οικοπέδου, με πανέμορφα διαμορφωμένο κήπο, με γκαζόν, πλακόστρωτο, παρτέρια με λουλούδια και ένα υπέροχο παιδότοτο.
Η οροφομεζονέτα αποτελείται από υπερυψωμένο ισόγειο με ανεξάρτητη είσοδο και πολύ φωτεινό ημι-ισόγειο που μπορεί να λειτουργήσει ως ανεξάρτητο διαμέρισμα με δική του είσοδο.
Υπερυψωμένο ισόγειο (115τμ): Αποτελείται από εντυπωσιακό χώρο υποδοχής με μάρμαρο και τζάκι που επικοινωνεί με βεράντα και με σκάλα με τον κήπο, πολλά ανοίγματα που το κάνουν αξιολάτρευτα φωτεινό, μεγάλη κλειστή κουζίνα με πολλά ντουλάπια και χώρο για καθημερινή τραπεζαρία, δύο άνετα υπνοδωμάτια με δρύινα δάπεδα, ένα πλήρες μπάνιο και ένα WC με ντουσιέρα.
Ημι-ισόγειο (90τμ): Μια εξαιρετική δρύινη και πολύ άνετη σκάλα οδηγεί στο επίπεδο αυτό, που αποτελείται από χώρο γραφείου, δύο πολύ μεγάλα υπνοδωμάτια με πολλές ντουλάπες, ένα πλήρες μεγάλο μπάνιο, αρκετό χώρο για αποθήκευση και θέση πλυντηρίου.
Όλα τα δωμάτια του σπιτιού έχουν παράθυρα με θέα στον πανέμορφο κήπο και είναι ηλιόλουστα. Η μεζονέτα έχει άριστη διαρρύθμιση, γεγονός που δίνει την αίσθηση στον επισκέπτη ότι πρόκειται για μεγαλύτερη κατοικία υψηλής αισθητικής κατασκευής, με καινούρια αλουμίνια κουφώματα με διπλά ενεργειακά τζάμια.
Διαθέτει πόρτα ασφαλείας, μάρμαρο στους χώρους υποδοχής και δρύινα ξύλινα παρκέ στα υπνοδωμάτια, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου με θερμοστάτη ανά επίπεδο, πολλές ντουλάπες, συναγερμό με παγίδες σε όλα τα ανοίγματα και εισόδους, δύο θυροτηλέφωνα και δυνατότητα για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο στον κοινόχρηστο χώρο του υπογείου. Κατασκευάστηκε το 2000 με σκοπό την ιδιοκατοίκηση και έκτοτε μισθώθηκε από έναν μόνο ένοικο. Μια εξαιρετική κατοικία, που συστήνεται ανεπιφύλακτα για μακροχρόνια μίσθωση, πολύ κοντά σε αγορά, με άμεση πρόσβαση στις κεντρικές οδικές αρτηρίες, δίπλα από πάρκα και πλατείες, πλησίον κεντρικής πλατείας και μετρό Κηφισιάς. Προσφέρεται στην τιμή των 2.800€ ΤΕΛΙΚΗ, χωρίς ο μισθωτής να συμμετέχει στο κόστος συντήρησης του πανέμορφου κήπου. Δεν παρέχεται πάρκινγκ, απογρεύονται τα κατοικίδια.
Πάρα πολλά ακόμα ακίνητα,μικρότερα-μεγαλύτερα,στην Κηφισιά κ στους όμορους Δήμους www.panteleonrealestate.gr Μεσιτικό Κώστας Παντελαίων-Κηφισιά-6945-392060 info@panteleon.gr Σε περίπτωση ενδιαφέροντος καλέστε και στο κινητό από 11:00 έως 21:00 .
Email: info@panteleon.gr
URL: https://www.panteleonrealestate.gr
Μεσιτικό Κώστας Παντελαίων
Κόκκοτα Π. 8, 145 61 Κηφισιά
Κιν.: +30 6945 392060
Τηλ.1 / Φαξ: +30 210 6231415
Τηλ.2: +30 210 8050100
更多KIFISSIA或者周边房产资源(公寓或者别墅),您可以通过以下方式联系我们:
www.panteleonrealestate.gr
Panteleon 地产中介- Kifissia - ( + 30 ) 6945-392060
邮箱:info@panteleon.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
KA-192
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
205 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ημιώροφος, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.800/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή